Bendtner på pletten igen: Dejligt at få scoret

Nicklas Bendtner var glad, efter at han onsdag aften scorede for anden gang i træk, da Rosenborg slog Sandefjord med 3-0.

Fodboldnorge er på den anden ende.

Nicklas Bendtner erobrede Eliteserien allerede, da han skiftede til Rosenborg i starten af marts. Med mål i sine to første ligakampe har Bendtner nu også bevist, at der er en grund til den enorme omtale.

´- Er det fedt at være Nicklas Bendtner i Norge, blev han spurgt af en journalist efter sit andet ligamål.

- Det er fedt at være Nicklas Bendtner alle steder, konstaterede danskeren.

Nicklas Bendtner startede på bænken i udekampen mod oprykkerne Sandefjord. Han blev skiftet ind efter en god times spil, og allerede 11 minutter senere havde han fordoblet Rosenborgs føring.

- Det var dejligt at få scoret, siger Bendtner til Rosenborgs hjemmeside og sætter lidt flere ord på kampen.

- Vi viser igen, at vi har styrken, selvom vi ikke spiller den bedste kamp. Vi står godt defensivt og formår at lukke kampen, som vi skal. Det var rigtigt fint. Det var tre gode mål, så det er vi tilfredse med.

Rosenborg kan også være tilfredse med at holde målet rent endnu engang. Onsdag skete det endda med en dansk debutant, Jacob Rasmussen, på banen. 

- 3-0-sejr og clean sheet. Det kører, siger Rasmussen til Rosenborgs hjemmeside og fastslår, at Sandefjords udvisning lige før pausen har en vis betydning for opgøret. 

Derudover roser han Nicklas Bendtner. 

- Han har en god målnæse, må man sige. Nu har han to kampe og to mål, så jeg håber, det fortsætter sådan.

I sæsonens første spillerunde scorede Nicklas Bendtner også et enkelt mål. Med onsdagens træffer har han altså scoret to gange i træk – en præstation han ikke har leveret siden starten af august 2015. Dengang hed modstanderne Bayern München og Stuttgarter Kickers.

Næste gang Bendtner løber på banen er det imod Molde – en storkamp i norsk skala.

- Det bliver en topkamp, selvom det kun er tredje runde. Det er ikke sindssygt, sindssygt vigtigt, men vi går efter at vinde alle kampe; specielt på Lerkendal, hvor vi ved, vi er stærke, slutter Bendtner af foran forsamlingen af norske journalister.

Kampen mod Molde spilles på lørdag.