Fodbold

Skræmt Dortmund-stjerne: - Jeg glemmer aldrig de ansigtsudryk

Nuri Sahin fortæller ærligt om den forfærdelige episode, hvor Dortmunds spillerbus blev udsat for et bombeangreb.

- Det er svært at tale om – og svært at finde de rigtige ord.

Dortmund-spilleren Nuri Sahin var tydeligt udfordret, da han af Viasat blev spurgt til tirsdagens bombeangreb efter den udsatte Champions League-kvartfinale mod Monaco.

På vej til kampen blev spillerbussen ramt af tre eksplosioner. Ruder blev knust, og ødelæggelserne brækkede en spolebensknogle i armen på Marc Bartra.

- Jeg får gåsehud. Jeg kommer aldrig til at glemme de ansigtsudryk i hele mit liv. Jeg så Marc (Batra)… Jeg sad ved siden af Schmelzer, og jeg glemmer aldrig hans ansigtsudtryk, fortæller Sahin med flere korte pauser undervejs.

I Tyskland er det meget normalt, at fodboldspillere sover på hotel aftenen inden en kamp. Efter angrebet tirsdag aften fik Dortmund-spillerne dog lov til at tage hjem til deres familier.

Og siden de tre eksplosioner har spillernes normale omdrejningspunkt, fodboldspillet, været langt, langt væk rent mentalt.

- Jeg ved ikke om folk kan forstå det, men før jeg løb på banen til anden halvleg har jeg ikke tænkt på fodbold. I går forstod jeg ikke, hvad der skete. Men da jeg kom hjem til min kone og min søn kunne jeg mærke, hvor heldige vi var.

Borussia Dortmund tabte den udsatte kamp med 2-3.

Der er returkamp i Champions League den 19. april.