Fodbold

Suarez og Chiellini sluttede fred i første møde efter bidepisode

Luiz Suarez og Giorgio Chiellini stjal al fokus fra en VM-kamp for snart tre år siden. Tirsdag sluttede de to spillere for alvor fred.

Et bid og 1.022 dage senere.

Tirsdag aften stod Luiz Suarez og Giorgio Chiellini over for hinanden for første gang siden den opsigtsvækkende bide-episode under VM-kampen mellem Uruguay og Italien i 2014.

I aftes havde de to kamphaner sluttet fred.

I tweetet ovenfor ses kontrasten tydeligt mellem 2014 og 2017. Efter kampen appellerede offeret for biddet alle til at komme videre.

- Suarez er en stor spiller. Vi hilste på hinanden, og forhåbentlig vil folk ikke tale om hændelsen længere, siger Giorgio Chiellini ifølge Football Italia.

Selvom der blev gået til den mellem forsvareren og angriberen, var der plads til smil.

Bookmaker satte odds på genforeningen

Inden kampen var medier, fans og bookmakere ellers klar til den længe ventede genforening mellem de to spillere. Hos spilleselskabet Paddy Power kunne man således tjene en lille mønt på duellen.

Her belønnede den britiske bookmaker med odds 201, hvis en af de to spillere bed hinanden, mens en tunnel fra Suarez’ fødder på Chiellini gav odds 6.

Også tilhængerne så frem til mødet.

- Hver gang Suarez ser Chiellini, skriver Twitter-brugeren.

Heldigvis forløb mødet altså udramatisk og med kærlighed mellem de to spillere.

VM-kampen for snart tre år siden endte i øvrigt 1-0 til Suarez og Uruguay. Tirsdag var det dog Juventus og Chiellini, der trak det længste strå med 3-0-sejren over Barcelona og Suarez.

Holdene spiller returkamp om en uge.