Ekspert fnyser af Neymar: - Det er lidt latterligt at græde

16x9
Ifølge Jan Mølby var det meget overdrevet, da Neymar græd efter CL-kvartfinalen. Foto: LLUIS GENE / Scanpix Denmark

Følelserne fik frit løb for FC Barcelonas Neymar, da den spanske storklub røg ud af Champions League. Men det er latterligt, mener Jan Mølby.

FC Barcelona røg onsdag aften ud af Champions League, da de på hjemmebane spillede 0-0 mod Juventus og samtidig havde tabt første kamp 3-0 på udebane.

Det blev tilsyneladende for meget for holdets brasilianske stjerne Neymar, der lod tårerne få frit løb på banen efter kampen. Imens prøvede hans landsmand Dani Alves at trøste ham.

Dani Alves trøster en grædefærdig Neymar.
Dani Alves trøster en grædefærdig Neymar. Foto: QUIQUE GARCIA / Scanpix Denmark

I TV 3+'s studie efter kampen fik den tidligere Liverpool-spiller og nuværende ekspert, Jan Mølby, til gengæld for meget af Neymar.

- Man er jo ikke i nærheden af at vinde kampen på noget tidspunkt. Det er ikke dramatisk på noget tidspunkt, så jeg synes, det er lidt latterligt, man skal gå rundt og græde. Han er en ung spiller, der kommer masser af muligheder for ham igen. Så det der er lidt overdrevet, sagde han i studiet.

Episoden har efter kampen trukket overskrifter i flere medier rundt omkring i Europa, ligesom to af Spaniens største sportsaviser Marca og AS har billeder af en grædende Neymar på forsiden. Dani Alves, der trøstede Neymar, spiller nu i Juventus, men han har tidligere spillet otte år i Barcelona.

- Mine venner er kede af det. Det er en underlig følelse. Det gør ondt, men det er mit arbejde. Hvis det var den anden vej rundt, ville de også være kede af det på mine vegne, sagde Alves efter kampen til BeIN Sports ifølge Marca.

Neymars reaktion efter kampen overrasker også TV 2 SPORTs fodboldekspert Kasper Lorentzen. Han fremhæver, ligesom Jan Mølby, at det ikke burde komme som nogen overraskelse for Neymar, at de var på vej ud, eftersom de ikke var i nærheden af den samlede sejr.

Alligevel kan han som tidligere professionel fodboldspiller sætte sig ind i, hvad Neymar går igennem.

- Som fodboldspiller har man så mange mål og drømme for karrieren. En gang i mellem kommer der reaktioner på det. Neymar er helt sikkert en af dem, der har en helt masse mål på sin vej, som han her føler, der bliver sat en stopper for.

- Nogen reagerer, som han gør, andre går ind i sig selv, og de sidste bliver vrede. Samtidig har Neymar lige fået karantæne i ligaen og kan ikke være med i nogle af de afgørende kampe, så han føler måske, at der er rigtig meget, der lige går imod ham for tiden, og det hele er uretfærdigt, siger Kasper Lorentzen.

I den spanske liga har Barcelona lige nu tre point op til Real Madrid på førstepladsen, men de er en kamp efter hovedstadsklubben. I pokalturneringen ligger klubben godt til, hvor de er i finalen mod Alaves.

Det er dog ikke fordi, Neymar ikke har prøvet at vinde store titler med Barcelona. I 2015 var han med til at vinde Champions League, ligesom han også er dobbelt spansk mester med klubben.