Fodbold

Mourinho ærgrer sig over 'naive' Baillys røde kort

Manchester Uniteds Eric Bailly støder sammen med Celta Vigos Facundo Roncaglia, efter at begge spillere er blevet vist ud. Darren Staples / Scanpix Denmark

Manchester United er i finalen i Europa League, men holdet må undvære forsvarer Eric Bailly til kampen.

Det holdt hårdt for Manchester United, der efter 1-1 hjemme mod Celta Vigo er i finalen i Europa League.

Men holdet, der har været hårdt ramt af skader i forsvaret de seneste måneder, må undvære Eric Bailly til kampen mod Ajax i Stockholm.

Bailly stødte sammen med Celta Vigos Facundo Roncaglia kort før sidste fløjt, og begge spillere blev vist ud.

Det ærgrer Uniteds manager, José Mourinho, der kalder den ivorianske forsvarsspiller "naiv". Det siger han efter kampen ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Jeg har ikke set situationen endnu, men jeg ved, at Facundo Roncaglia er rutineret i de her situationer. Bailly var sikkert naiv. Nu mister vi en vigtig spiller i en finale, hvor vi i forvejen ikke har mange spillere, siger Mourinho.

Han ærgrer sig især, fordi Eric Bailly er i god form.

- Eric Bailly var fænomenal i dag. Kampen var følelsesladet for alle. Nogle kontrollerede den følelse bedre end andre, siger portugiseren.

Den temperamentsfulde manager havde valgt en defensiv tilgang, efter at første semifinale var sluttet 1-0 til Manchester United på Celta Vigos hjemmebane.

Men på trods af en række chancer fik United ikke scoret de afgørende mål, mener Mourinho.

- Vi var det bedste hold i første halvleg, men vi får aldrig dræbt kampen. Vi scorer aldrig de mål, vi burde, når man ser på de chancer, vi har, siger manageren.

Han roser også modstanderholdet, der havde danske Pione Sisto og Daniel Wass med fra start.

- Celta var fuldstændig fri for ansvar, og det var en hård modstander for os. Vi led indtil kampens slutning, og det var åbent indtil sidste sekund, siger Mourinho.

Med en sejr i finalen mod Ajax vil Manchester United ud over endnu et trofæ kvalificere sig til næste sæsons Champions League.

- Efter 14 kampe er vi nu i finalen. Hvis vi vinder Europa League, er jeg mere end glad. Det ville være fantastisk, siger Jose Mourinho.