Fodbold

Schmeichel og andre Manchester-stjerner begræder dødeligt angreb

Den tidligere målmand i både Manchester United og Manchester City Peter Schmeichel udtrykker medfølelse efter angrebet i Manchester. Scanpix

En koncert udviklede sig tragisk i Manchester i aftes, hvor dødstallet nu er oppe på 22 personer. Flere Manchester-profiler sender tanker til ofrene.

Mindst 22 personer blev dræbt, da en eksplosion ramte koncertstedet Manchester Arena sent mandag aften. Yderligere 59 personer er kommet til skade.

Flere Manchester-profiler, både tidligere og nuværende, sender tanker til de ramte og pårørende af angrebet.

Den tidligere danske Manchester United-keeper, Peter Schmeichel, sender tanker til dem, som har mistet sine kære i tragedien.

- Mine tanker går til familie og venner af dem, som har mistet sin kære ved angrebet i Manchester Arena, skriver Peter Schmeichel på Twitter.

Han bakkes op af sin tidligere kollega i Manchester United, Phil Neville, imens en tidligere profil i klubben, Rio Ferdinand, ligeledes sender deres tanker til ofrene og deres pårørende.

- Mine tanker og bønner går til alle familier og venner, som er påvirket af aftenens angreb i Manchester, skriver Rio Ferdinand.

- Hvad sker der?! Jeg ber for familierne, som er påvirket, og for min by. Fuldstændig foragtelig handling, skriver Phil Neville.

Også i den blå del af Manchester har nyheden ramt hårdt. Her er det Manchester City-anfører, Vincent Kompany.

- Jeg vil gerne udtrykke min dybeste medfølelse til familierne af ofrene. Det er en trist dag for den gode Manchester-by, skriver belgieren på Twitter.

Den nuværende United-spiller Jesse Lingard skriver ligeledes, at byen skal stå sammen i denne svære tid.

- Mine tanker og bønner går til alle, som påvirket af aftenens angreb på denne smukke by. Vi står sammen i denne mørke tid, skriver den offensive spiller.

De officielle twitterprofiler fra Manchester City og Manchester United kommer ligeledes med en tanke til familierne og byen.

- Det er utroligt trist at høre de forfærdelige nyheder fra Arenaen. Vores hjerter går til alle, som er påvirket og til vores bys beredskabsservice, skriver Manchester City.

- Vi er dybt chokeret over aftenens forfærdelige tragedie i Manchester Arena. Vores tanker og bønner går til alle, som er ramt af det, skriver Manchester United.

Politiet i Manchester melder natten til tirsdag, at man skal holde sig væk fra området.

Udenrigsministeriet i Danmark oplyser til TV 2, at de på nuværende tidspunkt ikke har oplysninger om, at nogle danskere skulle være kommet noget til.

Angrebet efterforskes som et muligt terrorangreb. Politiet forsøger stadig at opklare, om gerningsmanden handlede på egen hånd, eller om han er del af et netværk.