Fodbold

Avis: Zlatan Ibrahimovic bliver hos United - genoptræner i Manchester

En skadet Zlatan Ibrahimovic fortsætter sin genoptræning hos Manchester United, selvom hans aftale med klubben udløber den 30. juni.

Manchester United har valgt ikke at forlænge kontrakten med Zlatan Ibrahimovic, men svenskeren vil fortsat have sin daglige gang på klubbens træningsanlæg i de kommende måneder.

Ifølge Manchester Evening News har United tilbudt at hjælpe 35-årige Ibrahimovic med at komme tilbage til fodboldbanen efter en operation som følge den knæskade, han pådrog sig mod Anderlecht i Europa League, og som holder ham ude resten af året.

- Jeg vil gå gennem det som alle andre og komme tilbage endnu stærkere. Indtil nu har jeg spillet med et ben, så det skulle ikke være noget problem, har Zlatan Ibrahimovic sagt efter skaden ifølge avisen.

- Én ting er sikker; jeg beslutter, hvornår det er tid til at slutte og intet andet. At give op er ikke en mulighed. Vi ses snart, lød det fra svenskeren.

Manchester-avisen skriver også, at såfremt angriberens genoptræning er vellykket, og folkene i United føler, at de kan bruge ham, så har det været bragt på banen, at Ibrahimovic kunne blive tilbudt en kortsigtet aftale for resten af næste sæson.

Manchester United har været ganske stille omkring Zlatan Ibrahimovics fremtid siden skaden i april, men fredag optrådte hans navn på Premier Leagues officielle liste over spillere, der bliver givet slip på efter denne sæson.

Ifølge avisen har Jose Mourinho allerede set sig lun på svenskerens afløser. Øverst på portugiserens liste er Real Madrids Alvaro Morata, som han kender fra sin tid i den spanske hovedstadsklub.

Zlatan Ibrahimovic scorede 28 mål i 46 kampe for Manchester United inden sin knæskade.