Fodbold

Medie: Ronaldo har meddelt Real Madrid-exit til kolleger

Ifølge sportsavisen Marca har Cristiano Ronaldo fortalt sine landsholdskolleger, at han forlader Real Madrid.

- Jeg forlader Madrid. Jeg har bestemt mig. Der er ingen vej tilbage. 

Sådan har Cristiano Ronaldo ifølge den spanske sportsavis Marca sagt til holdkammerater på det portugisiske fodboldlandshold, der er samlet i Rusland for at spille Confederations Cup. 

Avisen, der har base i Madrid, har ikke selv talt med Cristiano Ronaldo, men citaterne vil uden tvivl forstærke rygterne om, at verdens bedste fodboldspiller har besluttet sig for at forlade Real Madrid og Spanien. 

32-årige Cristiano Ronaldo er angiveligt så træt af at være blevet sigtet for skattesnyd i Spanien, at han vil væk fra de spanske mestre, som han også vandt Champions League med tidligere i juni. 

Tidligere fredag berettede den portugisiske sportsavis A Bola, at stjernespilleren havde meddelt Real Madrid-ledelsen, at han ønskede at blive solgt.

Ronaldo er blevet sigtet for at have ført et beløb svarende til 109 millioner kroner uden om det spanske skattesystem i perioden 2011 til 2014.

Angriberen og hans advokater har afvist, at det er tilfældet, men den spanske anklagemyndighed har åbnet en sag mod portugiseren.

Marca fortalte tidligere fredag, at Real Madrid-ledelsen vil forsøge at tale sig til rette med Ronaldo. 

Omvendt vil klubben heller ikke holde på spilleren, hvis han virkelig vil væk.

En eventuelt købende klub vil dog været tvunget til at finde det helt tunge checkhæfte frem.

For få dage siden rygtedes det, at en klub var villig til at betale 180 millioner euro (1,34 milliarder kroner) for Ronaldo, der har været i Real Madrid siden 2009. 

Han har scoret over 400 mål for klubben og har blandt andet vundet to spanske mesterskaber og Champions League tre gange.