Fodbold

SMS-dagbog med Marcondes: En magisk bane, verdens bedste og maveonde

U21-landsholdsspilleren Emiliano Marcondes skriver hver dag om alting og ingenting i sin SMS-dagbog fra den danske lejr under EM-slutrunden i Polen.

 1. Martin Gottschalk Rasmussen, TV 2 SPORT

  Hej Emiliano, Fedt, at du vil være med til at give et lille indblik i livet som landsholdsspiller under U21-slutrunden. Det glæder jeg mig meget til. I landede i Polen i aftes og har i dag haft første træningsdag. Hvordan har den været - og hvordan er I faldet til i Kraków?

 2. Emiliano Marcondes

  Ja, det bliver meget et standardsvar :D Vi landede i går og er checket ind på et fint hotel og trænede så for første gang i dag, stille og rolig taktisk træning. Så vi er faldet godt til, og stemningen i truppen er rimelig afslappet og tilpas. Så det er som det plejer :)

 3. Martin Gottschalk Rasmussen, TV 2 SPORT

  Haha ja, spørgsmålet var også rimelig standard ;) Men det er godt at høre, at I er faldet godt til. Jeg kan forstå, at I bruger samme træningsanlæg som England gjorde under EM i 2012. Hvad er det for noget taktisk træning? Er der noget specifikt, I forbereder jer på til jeres første kamp mod Italien?

 4. Emiliano Marcondes

  Englands træningsanlæg?! Det tror jeg ikke :D Og ja, det er forberedelse frem mod Italien-kampen. Vi har set en masse video på dem. Og trænede så vores defensiv i går :)

 5. Martin Gottschalk Rasmussen, TV 2 SPORT
  Wayne Rooney.
  Foto: NIGEL RODDIS / Scanpix Denmark

  Jo, den er skam god nok. De gennemrenoverede hele anlægget Stadion Miejski Hutnik, så det var klar til Steven Gerrard, Wayne Rooney og alle de andre engelske stjerner. England vandt i øvrigt sin gruppe dengang, men tabte så i kvartfinalen til Italien. Hvordan vil du vurdere jeres chancer for at gå videre fra jeres gruppe med Italien, Tyskland og Tjekkiet? Måske på en skala fra 1 til 10, hvor 10 er størst chance for at gå videre.

 6. Emiliano Marcondes

  Nå ja, okay ;) Men hvis England gik videre som 1'er, så må det være noget med banen. Så går vi også videre! Hvis selveste Wayne Legend Rooney har trænet her, så er det 10 ud af 10.

 7. Martin Gottschalk Rasmussen, TV 2 SPORT

  Stærkt! Sådan skal det lyde. Vi satser på lidt magi fra banen. Apropos legender. Har du en yndlingsspiller, et idol eller nogen, som du bliver inspireret af? Det kan både være i eller uden for fodboldverdenen.

 8. Emiliano Marcondes

  Cristiano Ronaldo. Verdens bedste!

 9. Emiliano Marcondes

  I mine unge dage var det alle de gamle brasilianske spillere!

 10. Martin Gottschalk Rasmussen, TV 2 SPORT

  Altid godt med noget Jogo Bonito, de har også altid haft en særlig plads i mit fodboldhjerte. Jeg så, at Christian Nørgaard og Casper Nielsen valgte Patrick Banggaard som U21-landsholdets Cristiano Ronaldo, mens du blev valgt til at minde om Christian Eriksen. Hvad siger du til den sammenligning? Og hvad laver du nu sådan en torsdag aften tre dage før jeres første kamp?

 11. Emiliano Marcondes

  Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige til den sammenligning ;O) Og vi laver lidt forskellige ting. Kortspil, PlayStation og boldspil.

 12. Martin Gottschalk Rasmussen, TV 2 SPORT

  Det lyder som en god aften. Eller får du tæv i nogle af spillene? :D

 13. Emiliano Marcondes

  Vinder alt 🏆

 14. Martin Gottschalk Rasmussen, TV 2 SPORT

  Vi nærmer os. To dage til kamp. I havde en træning i formiddags. Hvad er dagen ellers blevet brugt på? Har I lov til at tage ud og se på byen Kraków, og hvordan er det egentlig med sengetider - er der et fast tidspunkt, hvor I skal være tilbage på værelset for at sove?

 15. Emiliano Marcondes

  Ja, varm dag i dag! ;) Vi var ude på en bådtur i dag. I søerne i Kraków :) Det er egentlig meget individuelt med sengetider, men man skal være på værelset kl. 23 :)

 16. Martin Gottschalk Rasmussen, TV 2 SPORT

  Det må være dejligt at lave noget andet end fodbold sammen med holdet :) Så er det jo ved at være sengetid. Bor du sammen med nogen eller har du værelset for dig selv? Og hvad får du tiden til at gå med, når du er på værelset?

 17. Emiliano Marcondes

  Jeg faldt tidligt i søvn i går :) Jeg bor sammen med mini 👶 Og når vi er på værelset ser vi lidt film og sociale medier. Men vi prøver ikke at være så meget på værelset :)

 18. Martin Gottschalk Rasmussen, TV 2 SPORT

  Jeg er i øvrigt endelig ankommet til Kraków, og det første jeg ser nede på byens store torv er hele det italienske landshold, der sidder og får sig en kop kaffe ☕ De så meget afslappede ud. Hvordan har du det i maven før i morgen? Tror du på spilletid i morgen?

 19. Emiliano Marcondes

  Jeg tror godt, at vi kan gå hen og overraske, selv om italienerne har mange stærke spillere med. Og så håber jeg da på at få noget spilletid ;)

 20. Martin Gottschalk Rasmussen, TV 2 SPORT

  Godt med noget optimisme 😀 Jeg har hørt en historie i dag om noget maveonde i truppen. Hvad er det for noget? Du er vel ikke blevet ramt?

 21. Martin Gottschalk Rasmussen, TV 2 SPORT

  Jeg kan forstå, at du lige nu skal bo for dig selv og ikke med Mini for at undgå spredning, ligesom resten af landsholdet skal bo på enkeltmandsværelser. Øv, det er da kedeligt for jer.

 22. Emiliano Marcondes

  Ja, vi er røget på enkeltmandsværelser, så det ikke spreder sig :) men vi har lige trænet nu her! Og vi er klar til i morgen :)

 23. Martin Gottschalk Rasmussen, TV 2 SPORT
  -
  Foto: -

  Fremragende. Jeg tænker i øvrigt at slutte første version af vores SMS-dagbog af med et madbillede. Kan du vise, hvad en landsholdsspiller spiser aftenen før kamp? Jeg kan fortælle, at jeg røg på den polske specialitet Pierogi. Du skal prøve det.

 24. Emiliano Marcondes
  -
  Foto: -
 25. Martin Gottschalk Rasmussen, TV 2 SPORT

  Det ligner en vindermenu. Velbekomme og god kamp i morgen. Vi tales ved bagefter.

 26. Emiliano Marcondes

  Jo tak ;) Yes.

 27. Emiliano Marcondes