Bayern München bryder sine egne principper: Ronaldo-rygte er en and

Bayern München benægter, at klubben skulle være ude efter Cristiano Ronaldo, der rygtes på vej væk fra Real Madrid.

Det svirrer med rygter om Cristiano Ronaldos fremtid i disse dage, efter at Real Madrid-stjernen angiveligt skulle have besluttet sig for at forlade den spanske hovedstad.

Den 32-årige portugiser efterforskes i øjeblikket for en sag om skattesvindel for 14,7 millioner € i Spanien, og både Chelsea, Manchester United og PSG har alle været nævnt som mulige destinationer for en utilfreds Ronaldo, der skulle føle sig forfulgt af skattemyndighederne.

Dén vogn vil man dog ikke hoppe med på i Bayern München, og mandag formiddag lagde klubben en artikel på sin hjemmeside med titlen Hoax of the Day - 'dagens svindelnummer' eller 'dagens and' på dansk - under et billede af en badeand med Bayern München-logo.

Her afviser klubben kategorisk at have snøren ude efter de sidste seks sæsoners Champions League-topscorer, som det ellers har været rygtet i den italienske sportsavis Gazzetta dello Sport og efterfølgende i forskellige tyske medier.

Rygtet har ikke noget grundlag og må betegnes som fri fantasi

Karl-Heinz Rummenigge, bestyrelsesformand, Bayern München

- Vi er vant til intense spekulationer om mulige af- og tilgange i vores klub i løbet af transfervinduerne, sagde Bayern Münchens bestyrelsesformand, Karl-Heinz Rummenigge.

- Som regel kommenterer vi ikke disse rygter, men nu, i sagen om Cristiano Ronaldo, vil vi gerne slå fast én gang for alle, at rygtet (om et skifte til klubben, red.) ikke har noget grundlag og må betegnes som fri fantasi.

Foruden diverse europæiske storklubber har Ronaldo også været rygtet til både Kina og USA, men er endnu ikke selv kommet med en udmelding til medierne om sin fremtid.

Der har for nyligt verseret rygter om et bud på knap 200 millioner € på Cristiano Ronaldo - hans frikøbsklausul i Real Madrid er dog på 1 milliard €.