EM fodbold

Landstræner er snart tilbage i den danske EM-lejr

Nils Nielsen er tilbage i Holland i aften og er dermed med i kvindelandsholdets afgørende forberedelser frem mod EM-kvartfinalen.

Se EM i fodbold på TV 2 PLAY.

Landstræner for kvindeholdslandsholdet Nils Nielsen vender tilbage til EM-lejren i løbet af onsdagen.

Det oplyser Dansk Boldspil-Union (DBU), og dermed blev det kun kortvarigt, at landsholdet måtte undvære træneren, der tirsdag forlod lejren af familiære årsager.

- Det er dejligt, at han er tilbage i aften. Det ser vi frem til, og så er der 100 procent fokus de næste dage frem mod den kommende kamp. Så det er en rar følelse, siger Sanne Troelsgaard til TV 2 SPORT.

Har det været forstyrrende, at han har været væk?

- Selvfølgelig er det det, når ens træner lige pludselig er af sted, og vi ikke lige kender årsagen, men der er styr på det nu, og så har vi et kompetent trænerteam tilbage hernede.

Med Nils Nielsen tilbage i Holland kan et samlet dansk landshold forberede sig frem mod lørdagens EM-kvartfinale mod Tyskland. Assistenttræner Lene Terp har været udpeget som midlertidig boss i EM-lejren.

Landsholdsspillerne holder fodboldfri onsdag og træner først på græs igen torsdag.

Nils Nielsen blev dansk landstræner i 2013. Inden da var han U18-landstræner på herresiden. Tidligere har han haft træneropgaver i Brøndby, AB, AaB, OB og FCK.