Fodbold

David Nielsen efter knebent nederlag: - I chok over, hvor gode vi var

Lyngby Boldklub måtte rejse hjem fra Rusland med et 2-1 nederlag mod Krasnodar.

Lyngby startede godt, da Jeppe Kjær bragte danskerne foran 1-0. Kort efter udlignede russerne, og i tillægstiden gik det galt for nordsjællænderne, da Krasnodar med kampens sidste spark satte bolden i mål til resultatet 2-1.

På trods af nederlaget var Lyngbys træner, David Nielsen, kort efter kampen rigtig godt tilfreds med sit holds præstation.

- Jeg er helt i chok over, hvor gode vi var. Jeg er helt i chok, over det spillerne løber og laver derinde. Det var en ekstrem fjendtlig kulisse, og der spiller vi og producerer chancer. Jeg synes, vi spiller en fantastisk kamp, fortæller David Nielsen til TV 2 SPORT.

- Vi har en helt enorm kvalitet på bolden, som er helt fantastisk. Vi spiller forbi deres pres, skaber chancer og skaber omstillinger, fortsætter han. 

Lyngby-træneren er ikke kun tilfreds med præstationen på banen. Han er også glad for resultatet, selvom han anerkender, at det bliver svært i returkampen.

- Kampens resultat er godt. Vi scorede et mål på udebane. Det er selvfølgelig ærgerligt, de scorede lige til sidst, men det ændrer ikke alverden. Vi skal stadig ud og levere et eller andet vanvittigt i returkampen, siger David Nielsen.

Selvom Lyngby ikke får nemt ved at komme videre til næste runde, tror David Nielsen dog på chancen.

- Vi skal ud og spille med den samme frygtløshed, som vi gjorde i dag. Smide al respekten for modstanderen, turde spille vores eget spil og have fokus på os selv.

Returopgøret i Lyngby spilles den 3. august.