EM fodbold

Time for time: Det laver landsholdet op til vigtig EM-semifinale

Der er intet overladt til tilfældighederne i timerne op til Danmarks semifinale mod Østrig. Her får du deres detaljerede program time for time.

Se Danmarks EM-semifinale mod Østrig på TV 2 torsdag fra kl. 17.00

De danske fodboldkvinder skal i aften forsøge at spille sig i sin første EM-finale nogensinde.

Hvis alt skal klappe for landsholdet, og tilskuerne kan kippe med Dannebrog, så kræver det også den helt optimale forberedelse.

Danskernes program er nemlig planlagt ned til mindste detalje, inden de møder Østrig klokken 18. Sammen med assisterende landstræner, Katrine S. Pedersen, har TV 2 SPORT kigget nærmere på, hvad spillerne slår timerne op til kampen ihjel med.

Herunder kan du se programmet, hvor Katrine S. Pedersens kommentarer er markeret med kursiv skrift.

Landsholdets plan time for time inden Østrig-kampen:

8.00-10.00: Morgenmad, "Spillerne kommer lidt dryssende, når de er stået op, og så er der god morgenmad for alle. De første, der er nede til morgenmaden, er som regel Frederikke Thøgersen og Line Sigvardsen."

9.00: Stabsmøde

11.00: Fysisk aktivitet, ”Det består af en gåtur med Rikke Brinch i spidsen, og så går vi en tur, laver lidt gymnastik, der bliver spillet lidt musik, og så går vi hjem igen.”

11.30: Kampmøde, ”Nils Nielsen laver et brush-up på taktikken og gameplanen. Spillerne har fået holdopstillingen til træningen dagen før, så efter kampmødet er alle klar.”

12.00: Frokost

12.45-14.00: Afslapningstid, ”Det er spillernes egen tid, hvor de kan lægge sig i sengen. Mange ligger med benene oppe, nogen sover, nogen hører musik og nogen ligger bare og slapper af og samler kræfter til kampen kl. 18.”

15.00: Kampmåltid, "Der er altid kampmåltid tre timer før kampen. Det består af en masse kulhydrater; pasta, ris og kartofler. Der er også havregrød og yoghurt. Spillerne har lidt forskellige præferencer i forhold til, hvad de spiser. Det går lidt på ritualer, og hvad man plejer at spise.”

16.20: Afgang til kamp, ”På med hørebøfferne! De fleste spillere har nogle sange, de hører på vej til kamp, og så er vi på stadion halvanden time før kampen, og der har vi masser af tid til at gøre os klar til kamp.”

18.00: Kick-off, Danmark vs. Østrig

21.15: Afgang fra stadion

21.30: Aftensmad

Se mere her: