Fodbold

FCK identificerer hooligans: Står til lange karantæner

FC København har arbejdet hårdt for at finde de fans der angreb politiet under søndagens kamp mod Brøndby. Klubben har allerede fundet frem til 20.

Efterspillet ovenpå de dramatiske scener af kampen mellem FC København og Brøndby er i fuld gang.

Siden tilhængere af FC København angreb politiet og vagter har de forsvarende mestre arbejdet på at finde ud af, hvem der har været skyld i de voldelige scener der opstod da Brøndby kort før slutfløjt scorede kampens eneste mål.

På klubbens hjemmeside skriver FC København, at de foreløbig har identificeret mere end 20 personer, der nu står til at blive idømt langvarige eller livsvarige karantæner af klubben.

Derudover deler fodboldklubben deres viden med politiet, sådan at de voldlige fans også kan blive retsforfulgt for deres overfald på på vagter og politi.

FC København har ved hjælp af overvågningsbilleder fra stadion brugt søndag nat og mandag på at navngive de personer, der var involveret i urolighederne med politiet.

Et arbejde der forsætter for FC København alt i mens klubben de kommende dage vil mødes med personer fra FCKs fanmiljø for at få opklaret endnu flere spørgsmål og forsøge at finde frem til, hvordan sådanne episoder kan undgås i fremtiden.