Danske fodboldkvinder fejrede EM-sølv for anden nat i træk

De danske EM-sølvvindere fortsatte festen langt ud på natten, efter de var blevet hyldet på Viborg Rådhus og Rådhuspladsen i København.

Fodboldkvinderne blev mandag hyldet af tusindvis af mennesker i Viborg og København efter det succesfulde EM i Holland. 

Men da kameraerne var slukket, og de mange mennesker var forduftet, fortsatte EM-sølvvinderne selv festen til langt ud på natten, fortalte Sanne Troelsgaard og Theresa Nielsen, da de tirsdag besøgte 'Go' Morgen Danmark' sammen med landstræner Nils Nielsen.

Danske fodboldkvinder festede til langt ud på natten efter EM-sølvet. Video: Christopher Roth

Theresa og Sanne, hvornår er I kommet i seng?

- Ja, det er vist ikke mange timer siden, vi landede der, siger Theresa Nielsen.

Landsholdsprofilen har natten igennem lagt små videoer på sin Instagram-profil, hvor man kunne følge med i festlighederne. Én af videoerne viste, at sølvvinderne ikke manglede alkohol, mens en anden viste, at Theresa Nielsen befandt sig på Rådhuspladsen i København klokken 4:30 tirsdag morgen. Denne gang var pladsen helt tom for mennesker.

- Vores ben er lidt ømme nu. Jeg ved faktisk ikke, om det er fra fodboldkampen i søndags eller festen i nat, siger Sanne Troelsgaard.

- Ja, vi fik et godt træningspas på dansegulvet, tilføjer Theresa Nielsen.

Har det været sjovt?

- Det var så sjovt. Vi har været samlet i seks uger, så jeg synes, det var på tide at slå sig løs i går, siger 28-årige Sanne Troelsgaard.

Og det var bestemt ikke noget, Nils Nielsen ville stå i vejen for.

- De har jo præsteret mere, end vi turde håbe på, så de skulle bare have lov til at lave lige, hvad de havde lyst til på deres sidste aften sammen, siger landstræneren.

Næste opgave for de danske fodboldkvinder bliver igen en kamp mod Holland, når de den 15. september får muligheden for at få revanche mod de nykårede europamestre til en testkamp i Horsens.