Fodbold

Mourinho bekræfter samtaler med Zlatan

Svenske Zlatan Ibrahimovic kan blive Manchester United-spiller igen. Klubben taler med spilleren, bekræfter José Mourinho.

I videoen øverst kan du høre, hvad Zlatan Ibrahimovic sagde om sin debut for Manchester United.

Sveriges skadede superstjerne Zlatan Ibrahimovic kan overraskende være på vej tilbage til Old Trafford og Manchester United.

Den 35-årige angriber har været uden arbejdsgiver, siden hans kontrakt med den engelske klub udløb den 30. juni, men på dagens pressemøde bekræftede José Mourinho, at der er samtaler om en ny kontrakt til svenskeren.

- Han er skadet, og han har brug for tid til at komme sig. Der er ikke noget, der haster med at blive afklaret, lød det først fra United-manageren ifølge norsk TV 2.

- Han gjorde det klart ved at vise, at det, han gjorde i sidste sæson, ikke var nok for ham. Han mener, han kan gøre mere, og han vil mere på fodboldens højeste niveau. Så vi har samtaler, og vi diskuterer muligheden for, at han bliver hos os i den anden halvdel af sæsonen, sagde portugiseren.

José Mourinho har tidligere givet udtryk for, at han holder døren åben for Zlatan Ibrahimovic, såfremt han kommer sig helt efter den alvorlige knæskade, han pådrog sig i en Europa League-kamp mod Anderlecht.

I forbindelse med sin genoptræning har Ibrahimovic brugt Manchester Uniteds træningsanlæg i Carrington, og for ikke lang tid siden udtalte Paul Pogba, at svenskeren stadig er en del af holdet.

- Han er fortsat en stor leder, fordi han fortsat er en del af holdet. Selv når han ikke spiller, er han en leder udenfor banen. Jeg kan lære af ham, af (Michael) Carrick og alle de andre spillere og selv blive en leder, har Pogba sagt ifølge Manchester Evening News.

I sommeren transfervindue har United hentet angriberen Romelu Lukaku i Everton, så Zlatan Ibrahimovic kan se frem til konkurrence, hvis han vender tilbage i den røde trøje.

Den svenske angriber scorede 28 mål i 46 kampe for Manchester United inden sin knæskade.

Søndag tager United hul på den nye sæson i Premier League, når det gælder West Ham på hjemmebane.