Fodbold

Zlatan skriver ny kontrakt med Manchester United

Zlatan Ibrahimovic fortsætter sin fodboldkarriere i England og Premier League-klubben Manchester United.

Den svenske fodboldstjerne Zlatan Ibrahimovic, som lige nu er knæskadet, har fået en ny etårig kontrakt hos Manchester United.

Det oplyser klubben på sin hjemmeside og fortæller samtidig, at 35-årige Ibrahimovic skal spille med nummer 10 på ryggen.

Nummeret tilhørte senest Wayne Rooney, der tidligere i august skiftede til Everton, i dag optræder angriberen Romelu Lukaku med nummer 9, der var svenskerens nummer i klubben i sidste sæson.

Zlatan Ibrahimovic spillede 46 kampe og scorede 28 mål for Manchester-klubben, inden han blev alvorligt knæskadet i en Europa League-kamp i april.

- Jeg er tilbage for at afslutte det, jeg begyndte. Det var altid min og klubbens hensigt, at jeg skulle blive, siger Ibrahimovic til klubbens hjemmeside.

- Jeg kan ikke vente med at komme ud på banen på Old Trafford igen, men jeg ved også, at jeg må bruge tiden, som skal til for at blive klar.

- Jeg har arbejdet hårdt og kommer til at fortsætte med det for at sørge for, at jeg er i bedst mulig form, når jeg spiller igen, siger han.

Mourinho er henrykt

Ibrahimovic kom til Manchester United fra franske Paris Saint-Germain for lidt over et år siden.

Manchester United valgte på grund af knæskaden i første omgang ikke at forlænge aftalen med Ibrahimovic, der derfor har været uden klub i de seneste måneder.

Svenskeren har trænet i United under sin genoptræning, og klubbens manager, José Mourinho, glæder sig til at have Ibrahimovic tilbage på holdet.

- Vi er henrykte over, at Zlatan er på vej til at blive frisk, og vi er glade for at have hans ambitioner og erfaring tilbage hos os, siger portugiseren til klubbens hjemmeside.

- Efter hans bidrag i sidste sæson fortjener han vores tillid, og vi kommer til at være tålmodige, før vi bruger ham på banen. Jeg er ikke i tvivl om, at han bliver vigtig for os i anden halvdel af sæsonen, siger Mourinho.

Det forventes, at Ibrahimovic er fit igen i december.