Fodbold

Gravesen vendte tilbage på landsholdet i målfest

Den tidligere landsholdsspiller Thomas Gravesen fik debut på oldboys-landsholdet, der fredag var med til at fejre Kerteminde BK's 90-års jubilæum.

11 år og et par dage - for at være helt præcis - efter sin 66. og sidste kamp i rødt og hvidt trak Thomas Gravesen igen den danske landsholdstrøje over hovedet.

Ganske vist var der tale om hans første optræden for oldboys-landsholdet, men ellers var der ikke meget forandret hos den nu 41-årige vejlenser.

Landstræner Per Andersen havde udtaget Gravesen til showkampen i fynske Kerteminde, der fredag aften fejrede klubbens 90-års jubilæum.

Kampen mod et udvalgt hold af gamle Kerteminde-spillere var samtidig en hyldest til manden bag EM-triumfen i 1992, Richard Møller Nielsen, der i mange år boede i byen.

Før kampen havde landstræneren udtalt, at "Graver" ville få 20 minutter på banen, og således gik det. Til klapsalver kom han ind i stedet for Jan Michaelsen.

- Det var et fint arrangement, det var et godt formål, og det var dejligt at se så mange, der var kommet. Og banen var jo helt fantastisk, selv om det havde regnet helt vildt. Det var dejligt, det var det helt sikkert, sagde Thomas Gravesen ifølge Ekstra Bladet efter kampen.

Trods sin korte tid på banen havde Gravesen mulighed for at lave både to og tre mål, hvilket han også indrømmede efter kampen.

"Debutanten" kunne dog glæde sig over en assist til oldboys-landsholdets sidste mål. Kampen sluttede 10-0 til de rød-hvide over de lokale.