Fodbold

Kvindelandsholdet ankommer til afgørende forhandlinger

Det danske kvindelandshold og Dansk Boldspil-Union forhandler nu igen for at nå til enighed om en ny landsholdsaftale.

Fire timer er der sat af til afgørende forhandlinger om det danske kvindelandsholds fodboldfremtid.

Lørdag formiddag klokken ni mødte repræsentanter for det danske kvindelandshold og Dansk Boldspil-Union (DBU) ind for at forsøge at nå til enighed om en ny landsholdsaftale.

DBU har sat en deadline for mødet til klokken 13.

De to stridende parter har haft svært ved at enes, men nu forsøger de igen.

- Jeg håber, at vi kommer i gang med de reelle forhandlinger i dag. Det er det, DBU lægger op til. De har sat et ultimativt krav til klokken 13 i dag, så jeg håber, at vi kan få det løst inden, sagde landsholdsspiller Sanne Troelsgaard til TV 2 SPORT lige inden mødet.

Spillerforeningens direktør Mads Øland har ingen kommentarer til forhandlingerne, mens det ikke har været muligt at få en kommentar fra DBU lige inden mødet. Fredag fremlagde de deres version af sagen her.

Kvindelandsholdet skal efter planen flyve til Ungarn søndag forud for VM-kvalifikationskampen på tirsdag. Hvis parterne ikke når til enighed, så kan DBU være nødt til at finde andre spillere til landskampen.

Hvorfor kan de ikke nå til enighed? Bliv klogere i denne artikel.