Fodbold

Sådan starter Danmark mod Montenegro

Yussuf Poulsen er valgt frem for Bendtner i det danske angreb. Liselotte Sabroe / Scanpix Denmark

Yussuf Poulsen afløser Nicolai Jørgensen i den danske startopstilling.

Formstærke Nicklas Bendtner må tage plads på udskiftningsbænken, når det danske fodboldlandshold torsdag aften møder Montenegro på udebane i VM-kvalifikationen.

Landstræner Åge Hareide har givet genvalg til 10 af de 11 spillere, der i sidste måned startede på banen i kampene mod Polen og Armenien.

Eneste nye i startopstillingen er Yussuf Poulsen, der glider ind på holdet i stedet for skadede Nicolai Jørgensen.

Det betyder, at Kasper Schmeichel vogter målet bag en forsvarskæde med Henrik Dalsgaard, Simon Kjær, Andreas Bjelland og Jens Stryger Larsen.

På midtbanen bliver William Kvist den mest defensive med Thomas Delaney foran sig, mens Christian Eriksen får sin sædvanlige rolle som kreatør.

I den forreste kæde er Andreas Cornelius placeret som midterangriber med Yussuf Poulsen og Pione Sisto på siderne.

Ifølge TV 2 SPORTs fodboldkommentator Flemming Toft, så var indskiftningen af Yussef Poulsen forventelig.

- Som ventet efter Nicolai Jørgensens skades-afbud. Yussuf Poulsen fra start i stedet fastholder fart i det fremadrettede. Bendtner på bænken - det styrker Hareides muligheder hen ad vejen om nødvendigt. Cornelius er lig med masser af fysik og stærkt hovedspil. Det bliver nødvendigt.

- Denne startopstilling understreger, at landstræneren holder af kontinuitet - han ved hvad han får. Forhåbentlig, lyder det fra Flemming Toft.