Fodbold

Irske medier jubler over at have trukket Danmark

'Den bedst mulige lodtrækning', er den umiddelbare reaktion fra de irske medier efter lodtrækningen til VM-playoff-kampene.

Tirsdag eftermiddag blev der trukket lod til playoff-kampene i kvalifikationen til VM i 2018. Her stod det klart, at Danmark skal møde Irland i de to kampe, der slutteligt besejler nationernes VM-skæbne.

Mens Danmark var blandt de seedede hold, og derfor havde udsigt til en på papiret lettere modstander, så var Irland useedet, og havde udsigt til enten at kunne trække Italien, Schweiz, Kroatien eller netop Danmark.

Og skal man tolke på de store nationale medier i Irland, så er der meget stor glæde over, at udfaldet blev Åge Hareides danske tropper.

Avisen Irish Sun skriver:

- Det bliver Christian Eriksen, Nicklas Bendtner, Kasper Schmeichel og Co. for Irland. Danskerne blev nummer to i gruppe E, som Polen vandt. Montenegro og Rumænien blev nummer tre og fire. Det eneste problem er, at øllene ikke er billige i København.

Sportsjournalisten Duncan Wright fra The Sun har svært også ved at skjule sin begejstring på twitter.

Independent Ireland følger op:

- Helt sikkert den bedst mulige lodtrækning for Irland, men stadig en meget svær test. Første kamp er ude og så anden kamp på Aviva (Irlands hjemmebane, red.)

Irish Times tager også de store ord i brug:

- Det var drømmelodtrækningen for Martin O'Neills hold (Irlands landstræner, red.). Første kamp er på udebane. Det bliver helt sikkert ikke nemt, men det kunne snildt have været meget værre!

Også mediet RTE er enig i, at Danmark var den foretrukne modstander.

- Under omstændighederne var det nok den bedst mulige lodtrækning for Irland, når anden kamp skal spilles på hjemmebane.

Kampene mod Irland spilles den 11. og 14. november klokken 20:45.

Hvad mener du? Er Irland en god lodtrækning for Danmark, eller havde du foretrukket en anden modstander?

Afstemning

Hvem håbede du på, at Danmark trak?