Fodbold

Eriksen roses til skyerne i internationale medier: - Hører til blandt eliten

De internationale medier er ikke i tvivl. Christian Eriksens præstation mod Irland var en ’storslået og spektakulær’ præstation.

Danmark skal til VM. Og det er der ifølge de internationale medier én mand at takke for: Christian Eriksen.

Efter et fantastisk hattrick står flere af de anerkendte sportsmedier i kø med rosende superlativer om den danske kreatør.

Til daglig er det i England, Christian Eriksen laver genialiteter, når han går på banen for Tottenham. Og de engelske medier er ikke sene til at hylde den danske profil for den sublime præstation.

- Med et sublimt hattrick og angrebsspil i højeste kvalitet knuste Christian Eriksen det irske VM-håb, skriver Daily Mail.

- I Christian Eriksen har Danmark en spiller, der hører til blandt eliten. Det beviste han på smukkeste vis i Dublin med et udsøgt hattrick, roser The Guardian den danske nummer 10.

Også i Spanien er der stor kærlighed til Eriksen fra den madrilenske sportsavis AS:

- Spektakulære Eriksen sender Danmark til VM med et brutalt hattrick.

Og hos den Barcelona-baserede avis Mundo Deportivo fortsætter rosen:

- Eriksen viste klasse i Dublin.

Det er dog langt fra kun i England og Spanien, man har spærret øjnene op over den danske kreatør. I Italien har Corriere dello Sport ligeledes roser til den danske stjerne:

- Storslåede Christian Eriksen.

Hvis man fortsætter rundturen i de europæiske sportsmedier, så er der generelt roser til et sprudlende dansk landshold.

Men det er ikke overraskende Christian Eriksen, der bliver peget ud som den helt store x-faktor på det danske mandskab, der nu skal til VM i Rusland.

Det billede går igen i både tyske Bild og franske l’Equipe.

- Eriksens drømmehattrick giver VM-billet efter dansk magtdemonstration i Irland, skriver Bild, mens L’equipe følger trop:

- Eriksen med kirurgisk præcision.

Nu får Christian Eriksen så muligheden for at stjæle flere overskrifter til sommer, når han sammen med resten af det danske landshold skal til VM.

VM i 2018 kan ses på TV 2.