Fodbold

Nu starter VM-kapløbet: Her er de sikre, de sandsynlige og dem, der skal bevise sig selv

Med lige under syv måneder til VM begynder kampen for de eftertragtede pladser i truppen. Fodboldekspert Kasper Lorentzen vurderer spillernes status.

Tirsdag aften klokken lidt over ti kom den forløsning, det meste af fodbolddanmark havde ventet længe på: Det danske herrelandshold skal til den første slutrunde siden EM i 2012. 

Forløsningen var også enorm hos de spillere, der var med til at gøre det hele til virkelig og booke billetten til VM i Rusland.

Men med 208 dage til første fløjt i Rusland begynder der lige pludselig en helt ny kamp. Kampen for overhovedet at komme med ombord på flyet.

- Den der sikre stamme, som var med på bænken eller som indskiftere hver gang i denne her gode periode, hvor de har fået et godt sammenhold, kan sagtens blive skiftet ud. Og så sidder der nogle ude omkring i klubberne, som ser deres snit til at komme ind og tage en plads, hvis de præsterer et vanvittigt godt halvår, siger fodboldekspert Kasper Lorentzen til TV 2 SPORT.

Landstræneren vil have en varieret trup

Den 1. december bliver det afgjort, hvilke modstandere Danmark møder til sommer i Rusland, og det vil ifølge fodboldeksperten bringe landstræneren en smule nærmere, hvilke spillere han vil have med.

Men måden, landstræneren har grebet kvalifikationen an på, viser også, at modstanderne ikke er det eneste, han fokuserer på, når han sammensætter sin trup.

- Åge Hareide har haft mange forskellige typer spillere med i truppen samtidig. Han har haft spillere, der er stærke i det direkte og fysiske spil, han har haft hurtige spillere med, der kan generere fart, og så har han haft spillere med, der er gode til at spille det der småspil. Dem har han kombineret og skiftet imellem, og han har varieret det hele meget godt i kvalifikationen. Det, tror jeg, han fortsat vil køre med, siger Kasper Lorentzen.

På den måde er Danmark ifølge eksperten garderet mod stort set alle slags modstandere, hvad enten holdet løber ind i Brasilien, hvor der skal forsvares meget og være mulighed for hurtige omstillinger, eller eksempelvis Polen, hvor der skal spilles fysisk, mere enkel fodbold.

Nedenunder kan du klikke dig igennem de spillere, Kasper Lorentzen lige nu vurderer er i kikkerten hos landstræneren og læse hans vurdering af deres status i forhold til VM-truppen.

Disse spillere er sikre på en plads til VM

Kasper Schmeichel

Kasper Schmeichel

- Lorentzens vurdering: Sikker

- Begrundelse: Det giver sig selv. Han har været fast mand og er Danmarks nummer et. Og så har han også bevist sit værd. Der er ikke så meget at rafle om på den plads. Det eneste, der kan ødelægge det for ham, er en skade.

 

Foto: CLODAGH KILCOYNE / Scanpix Denmark

Andreas Bjelland

Andreas Bjelland

- Lorentzens vurdering: Sikker

- Begrundelse: Selvom han spiller i den næstbedste engelske række, så er han den bedste til at føre bolden fremad. Han har en spilforståelse bedre end de fleste, og så er han er venstrebenet, hvilket Danmark også har brug for. Og så skal du ikke begynde at ødelægge det midterforsvar, der fungerer. Bjelland og Kjær komplementerer hinanden godt. 

Foto: Lars Møller / Lars Møller/Scanpix

Andreas Christensen

Andreas Christensen

- Lorentzens vurdering: Sikker

- Begrundelse: Han er virkelig vokset, efter han er kommet tilbage til Chelsea, hvor man egentlig tænkte 'var det det rigtige?'. Det må man sige, det har været. Han har været heldig med skader og karantæner hos konkurrenterne på holdet i starten af Premier League, men han har så også grebet chancen, og det er jo det, det gælder om. Det vidner om kvalitet.

- Han kan både bruges i forsvaret, og så kan han også passe ind i den defensive midtbane. Han er sikker uanset hvad, og kan han fortsætte sin udvikling i Chelsea, han er jo ung, så han udvikler sig rigtig hurtigt hele tiden, så kan han sagtens være kandidat til at skulle starte inde.

 

Foto: Henning Bagger / Scanpix Denmark

Henrik Dalsgaard

Henrik Dalsgaard

- Lorentzens vurdering: Sikker

- Begrundelse: Han har været lyspunktet i denne her hårde tid og kvalifikation. Han var en af dem, der kom fra baghjul og begyndte at vise nogle kvaliteter, som vi har behov. Han kan slås, han kan være med fysisk, han slår gode indlæg, og han har fart. Og så har han også spilforståelse. Han er vores foretrukne højre back lige nu.

Foto: Liselotte Sabroe / Scanpix Denmark

Jens Stryger Larsen

Jens Stryger Larsen

- Lorentzens vurdering: Sikker

- Begrundelse: Han har måske ikke leveret samme kvalitet som Dalsgaard på favoritpladsen på højrebacken, men han har vist flotte takter, og han har endda gået ind og overrasket ved at gardere for venstrebacken, som, man ellers tænker, er Riza Durmisis. Der er han jo faktisk gået ind og overtaget og sørget for, at Danmark er kommet til VM. Han kan risikere ikke at skulle starte inde til VM, hvis Durmisi også er med, men han er helt klart en sikker spiller i truppen.

Foto: Henning Bagger / Scanpix Denmark

Simon Kjær

Simon Kjær

- Lorentzens vurdering: Sikker

- Begrundelse: Efter han er kommet til Sevilla, er han blevet bedre i sin omgang med bolden, end han har været førhen. Det har gavnet ham at komme til spansk fodbold, som er så teknisk betonet. Og så synes jeg faktisk, han er vokset utroligt meget, efter han har fået anførerrollen på landsholdet og det ansvar, der følger med. Han udstråler en stor ro på og uden for banen. Og så klæder Bjelland og ham hinanden utroligt godt. Musklen og hjernen, kalder jeg dem.
 

Foto: Liselotte Sabroe / Scanpix Denmark

Christian Eriksen

Christian Eriksen

- Lorentzens vurdering: Sikker

- Begrundelse: Kun skader kan ødelægge det for ham. Man kan godt skrive en hel roman om, hvor god han er. Og han er jo ikke kun god, han er vigtig for, at Danmark præsterer. Han skriger på en helt ny kategori for sig, der er 'selvskrevet'. Så er den ikke længere.
 

Foto: AIDAN CRAWLEY / Scanpix Denmark

Pione Sisto

Pione Sisto

- Lorentzens vurdering: Sikker

- Begrundelse: Han har bygget sig op til at være et sikkert kort. Man taler om, at meget afhænger af Eriksen, men Sisto er også blevet en vigtig spiller. Hver gang han er inde, forventer jeg, at han kan lave noget overraskende. Han kan sætte en mand af, som han gjorde ved 1-1 målet i Irland, han kan lave en assist, og han kan sætte noget tempo med sine driblinger. Sisto bidrager med noget, som vi ikke altid har på det danske landshold.

Foto: CLODAGH KILCOYNE / Scanpix Denmark

Thomas Delaney

Thomas Delaney

- Lorentzens vurdering: Sikker

- Begrundelse: Han er inde i en dårlig periode med sin klub lige nu, og man kan håbe, det er godt timet, for så kan det være, det går bedre op til VM. Han har været sikker i truppen igennem kvalifikationen, og der er ikke så meget at sige til det. Han har nogle af de kvaliteter, der gør, han kan blive en stor stjerne for en klub, når han ikke længere spiller på et bundhold. Han er frem og tilbage i felterne, han kan score, han kan slås, han kan vinde dueller og han kan dirigere og styre og have kaptajn-rollen. Han kunne godt være den fremtidige anfører, når både Simon Kjær og Kvist siger farvel på et tidspunkt. Ham og Eriksen garderer hinanden så godt, at de nærmest er selvskrevne til startopstillingen.

Foto: Liselotte Sabroe / Scanpix Denmark

William Kvist

William Kvist

- Lorentzens vurdering: Sikker

- Begrundelse: Selvom han er meget udskældt, så er han sikker på at skulle med til Rusland. Uanset om han så skal starte inde eller ej. Han har selv meldt ud, at kampene til slutrunden muligvis bliver hans sidste kampe, og der er ikke så meget at sige til en mand, der har været med så længe. Han bliver valgt hver gang, selvom han får kritik af alle mandagstrænerne rundt omkring i landet, så er Åge Hareide og andre trænere stadigvæk glade for at bruge ham. 

Foto: CLODAGH KILCOYNE / Scanpix Denmark

Nicolai Jørgensen

Nicolai Jørgensen

- Lorentzens vurdering: Sikker

- Kommentar: Han har været et sikkert valg, når han har været med. Han er den med de bedste kvaliteter i angrebet. Det er der ingen tvivl om. Han skal bare til at bevise sit værd på landsholdet, hvor han ikke altid slår til som målscorer. Han bidrager dog med en masse gode ting. Det skal vi huske. Han scorer bare ikke de mål, som man lægger rigtig meget vægt på.

Foto: Henning Bagger / Scanpix Denmark

Yussuf Poulsen

Yussuf Poulsen

- Lorentzens vurdering: Sikker

- Begrundelse: Hareide elsker ham. Han har sine plusser, men han har også sine minusser. Men hans styrker vægter bare så meget højere i forhold til svaghederne, fordi han kan skabe en masse uro, og han har også noget af det drive og den fart, som Danmark kan have brug for en gang imellem. Og så er han god i luften. Han er uortodoks, og Hareide har bare kunne lide ham fra start. Lige så snart han har været klar, så har han været med.

Foto: Liselotte Sabroe / Scanpix Denmark

Riza Durmisi

Riza Durmisi

- Lorentzens vurdering: Sikker

- Begrundelse: Hvis han er klar, så er han et sikkert kort. Han er den bedste danske venstreback, der er. Hans største udfordring bliver de skader, han kæmper med. Og så skal han selvfølgelig være i form. For selvom han så bliver klar, så nytter det jo ikke noget, hvis han har været ude konstant i et halvt år.

Foto: Liselotte Sabroe / Scanpix Denmark

Disse spillere kommer sandsynligvis med til VM

Frederik Rønnow

Frederik Rønnow

- Lorentzens vurdering: Nogenlunde sikker

- Begrundelse: Hvis der ikke er nogen af de tre målmænd, der bliver ramt af skader, så er det dem, der kommer med. Rønnow og Lössl har været de sikre valg som gardering for Schmeichel hver gang. Medmindre en af dem får et sindssygt formdyk sammenhængende med, at der er en anden målmand, eksempelvis Jesper Hansen, der bare ikke lukker mål ind, så bliver det Rønnow og Lössl.

Foto: Anders Kjærbye / Scanpix Danmark

Jonas Lössl

Jonas Lössl

- Lorentzens vurdering: Nogenlunde sikker

- Begrundelse: Lössl gør det utroligt godt i Premier League. Rønnow er stadigvæk i Brøndby, men har kvaliteterne til noget andet. Det virker landsholdsmæssigt som om, Rønnow er lidt foran Lössl. Men uanset hvad er det lidt sådan, at målmænd ikke rigtigt er noget, du bare skifter på. De har alle været en sikker skanse hele vejen igennem, og der skal ske noget vildt, for ikke alle tre booker billetten til Rusland. 

Foto: CLODAGH KILCOYNE / Scanpix

Jannik Vestergaard

Jannik Vestergaard

- Lorentzens vurdering: Nogenlunde sikker

- Begrundelse: Han er en dygtig spiller med potentiale og kvaliteter, men det er ikke sådan, at jeg sidder og tænker, at han skal spille. AC er foran ham. Vestergaard lander alligevel i nogenlunde sikker-kategorien, fordi han altid er med som udskifter. Det er ikke en, jeg ser skal starte inde, men jeg tror heller ikke, han ryger af holdet. 

Foto: Liselotte Sabroe / Scanpix Denmark

Mathias ’Zanka’ Jørgensen

Mathias ’Zanka’ Jørgensen

- Lorentzens vurdering: Nogenlunde sikker

- Begrundelse: Han kommer med som en gardering for de andre. Han kan bruges i nogle kampe, og Jannik Vestergaard kan bruges i nogle andre. Han havde et højt niveau i FCK og spiller nu fast i Premier League, så han er ikke en, man kan komme uden om. Han har ikke haft så stor indflydelse på kvalifikationen, men han er bare en spiller af en kaliber, som man skal have med. 
 

Foto: Liselotte Sabroe / Scanpix Denmark

Lasse Schöne

Lasse Schöne

- Lorentzens vurdering: Nogenlunde sikker

- Begrundelse: Han har ikke rigtig nogen rolle, men man har alligevel brug for en spiller som ham. Han har rigtig meget erfaring, og han kender gamet. Han bliver ved med at levere for Ajax, og jeg vil placere ham i nogenlunde sikker-kategorien, for han kan altid bruges, uanset hvordan en kamp udvikler sig, og hvilken modstander du har.

Foto: Henning Bagger / Scanpix Denmark

Andreas Cornelius

Andreas Cornelius

- Lorentzens vurdering: Nogenlunde sikker

- Begrundelse: Jeg mener, vi har brug for ham, men det afhænger selvfølgelig også af, om han er inde i en dårlig periode op til VM. Lige nu er vi ikke derude, hvor han skal kæmpe for sin plads. Han har bevist sit værd, selvom det har også været lidt ind og ud med ham, men vi kan helt klart bruge hans kvaliteter, alt efter hvilke modstandere vi får.
 

Foto: Liselotte Sabroe / Scanpix Denmark

Nicklas Bendtner

Nicklas Bendtner

- Lorentzens vurdering: Nogenlunde sikker

- Begrundelse:  Jeg tror, han kommer med. Han har bevist sit værd og givet mange kritikere mundkurv på, og så har han også sin rutine fra to slutrunder, og det kan holdet også have gavn af. Derudover har han bidraget positivt til det sociale og humøret i truppen. På det punkt synes jeg virkelig, han er vokset. Han giver en masse glæde. 

- Om han kan komme tilbage og blive fast starter på landsholdet afhænger rigtig meget af de forskellige angriberes form. Jeg vil sige, Nicolai Jørgensens kvaliteter er større end Bendtners. Men det kommer meget an på dagsformen. Bendtner vil godt lige pludselig kunne starte inde, hvis han er i flyvende form.

Foto: Liselotte Sabroe / Scanpix Denmark

Disse spillere skal kæmpe for VM-billetten

Peter Ankersen

Peter Ankersen

- Lorentzens vurdering: Skal kæmpe for VM-billetten 

- Begrundelse: Du har en Dalsgaard, du har en Stryger, du har formentlig en skadesfri Durmisi, og nu har du efter Dublin-kampen lige pludselig også en Andreas Christensen, der spiller højre back. Måske var det, fordi der skulle nogle andre kvaliteter end Ankersens til mod Irland, men det må jo have været, fordi man ikke stolede nok på, at Ankersen havde de kvaliteter, der skulle til. Bliver han ved med at ligge på det niveau, han har nu, så kommer han også med, men lige nu er der en del andre spillere på hans position, der er foran ham.

Foto: ANDREW COULDRIDGE / Scanpix Denmark

Lukas Lerager

Lukas Lerager

- Lorentzens vurdering: Skal kæmpe for VM-billetten

- Begrundelse: Han har jo gjort kometkarriere i løbet af det seneste år i først belgisk og så fransk fodbold, og han er kommet med, fordi det er gået rigtig stærkt udviklingsmæssigt for ham. Han er kommet ind i de sidste minutter af nogle landskampe her og der, og jeg ved ikke, hvorfor valget er faldet på lige ham. Måske er det for at sige 'Vi tror på dig, så lad os lige se hvad du kan', men jeg tror faktisk, han er blandt dem, der skal kæmpe for billetten. Han har ikke haft denne her store rolle endnu. Det er gået stærkt for ham, og han kan meget nemt også havne i en dårlig periode. Bare kig på Dolberg. Når det går stærkt, så kan det godt gå den anden vej også. 

 

Foto: Anders Kjærbye / Scanpix Danmark

Mike Jensen

Mike Jensen

- Lorentzens vurdering: Skal kæmpe for VM-billetten

- Begrundelse: Han har godt nok været med det seneste stykke tid, men han kommer ikke ind, når det er vigtige kampe. Han bliver pustet i nakken af Anders ’AC’ Christiansen fra Malmø, der minder meget om ham, men som slet ikke har været inde i billedet til landsholdet. Jeg har spillet med begge, og jeg vil sige, AC har et meget større potentiale og større kvalitet i det, han laver. 

- Mike Jensen skal kæmpe for sin billet, for han har været med, nu hvor det er gået godt, og man laver ikke de store ændringer, bare lige fordi kvalifikationen er forbi. Men i denne her periode, hvor der er lidt stilstand, og spillerne skal begynde at vise sit værd ude i klubberne igen, der kan der godt være sådan en som AC, som lige pludselig siger 'nu er det min tur'. Og det kunne godt gå ud over Mike Jensen. 

Foto: Henning Bagger / Scanpix Denmark

Viktor Fischer

Viktor Fischer

- Lorentzens vurdering: Skal kæmpe for billetten

- Begrundelse: Han har virkelig haft problemer med sine klubber og med at få succes og spilletid. Han var et hit i starten af Hareides tid, fordi han helt klart kan noget, når han er i god form, og når han har selvtillid og spiller i klubben. Men lige nu har han bare været inde i en virkelig svingende periode. Han skal få sig noget mere spilletid, og så skal han have lidt mere succes. Så kan han godt gå fra at kæmpe for billetten til at være tæt på en startplads, alt efter hvilken modstander vi spiller imod.

Foto: Henning Bagger / Scanpix Denmark

Martin Braithwaite

Martin Braithwaite

- Lorentzens vurdering: Skal kæmpe for billetten

- Begrundelse: Han har nogle vanvittigt gode kvaliteter, som Danmark sagtens kunne bruge i visse tilfælde. Han er vanvittig hurtig og har også den der udfordrende spillestil, der kan overraske. Og så er han også en målscorer. Men han skal kæmpe for billetten, for han har været et usikkert kort i Hareides trup. Hvis han er i en fornuftig form, tror jeg, han kommer med. Men jeg er i tvivl om ham, fordi Hareide ikke altid har haft ham med i truppen. Mange ting kan ske i løbet af det næste halve år.

Foto: Henning Bagger / Scanpix Denmark

Michael Krohn-Dehli

Michael Krohn-Dehli

- Lorentzens vurdering: Skal kæmpe for billetten

- Begrundelse: Han er lige pludselig kommet ind i billedet igen, efter han har været væk i et godt stykke tid på grund af hans alvorlige knæskade. Men han er blevet 34 år, og det er et godt spørgsmål, om man vælger at tage sådan en spiller med, eller om man hellere vil give en ung spiller mulighed for at få noget erfaring. Han er stadig god, og hvis han fornemmer, at der er mulighed for en sidste slutrunde, så tror jeg helt sikkert, han godt kan vise noget i foråret. Han hænger i en tynd tråd, men hans kvaliteter er helt klart gavnlige, og han har slutrundeerfaring, hvilket også kan være en overvejelse.

Foto: Henning Bagger / Scanpix Denmark

Kasper Dolberg

Kasper Dolberg

- Lorentzens vurdering: Skal kæmpe for billetten

- Begrundelse: Det er sjovt, hvordan han er gået fra nærmest at være helt sikker, fordi han har været så vanvittig dygtig, til at det nu er op og ned for ham, og at han lige pludselig ikke bliver udtaget. Han  skal kæmpe for sin billet, men han ligger godt i svinget, fordi han er fremtidens mand. Og hvis han ikke skal med, så skal det være, hvis han til sommer er nede i så stor en downperiode, som han har været på det seneste. Men det tvivler jeg altså på, han stadig er om syv måneder. Hvis han virkelig stadig er så dårlig om syv måneder og har været det lige siden, så det er det måske, fordi han ikke er så god alligevel. Jeg tror nok, han skal få det vendt, og hvis han får lidt tur i den, så bliver det der med at sikre sig billetten lige pludselig ikke noget problem. 

Foto: Liselotte Sabroe / Scanpix Denmark

Daniel Wass

Daniel Wass

- Lorentzens vurdering: Skal kæmpe for billetten

- Begrundelse: Han gør det godt i Celta Vigo, men jeg ved ikke, om han er i bad standing, efter han meldte afbud, eller hvad det er, der er sket, siden han ikke bliver udtaget. Han er en af dem, der kan komme fra baghjul og tage en billet, medmindre der er noget imellem ham og træneren, som vi ikke kender til. Jeg synes aldrig rigtig, han har fungeret på det danske landshold, men han fungerer i sin klub. Det kan godt være, Hareide måske har opgivet at få ham til at lykkes. 

Foto: Henning Bagger / Scanpix Denmark

Pierre-Emile Højbjerg

Pierre-Emile Højbjerg

- Lorentzens vurdering: Skal kæmpe for billetten

- Begrundelse: Han er om nogen kommet ud i kulden, men jeg tror stadig, han har kontakten til Hareide, som sparer med ham, fordi han er en mand, man kan forvente, går hen og bliver god. Han har taget en vild tur fra, at alle nærmest mente, han skulle starte inde for Danmark hver gang, til nu slet ikke at spille for sin klub. Der må være en eller anden balance i hans dagligdag, som skal fungere noget bedre, og det skal han have styr på. Han skal finde noget spilletid, og måske kræver det, han skifter klub. Men det kan jo godt være sådan noget her, der motiverer ham nu. At han nu tænker 'Okay, Danmark til VM. Hvis jeg skal med, så skal jeg lejes ud eller finde en anden klub eller et eller andet'. Han skal i hvert fald skifte fuldstændig gear og retning for at komme i betragtning igen. Men så er han også i betragtning. 

Foto: Liselotte Sabroe / Scanpix Denmark

Nicolaj Thomsen

Nicolaj Thomsen

- Lorentzens vurdering: Skal kæmpe for billetten

- Begrundelse: Han skal virkelig bevise sit værd for at være inde i billedet. Men der kan godt opstå sådan en gejst i spillere, der har været lidt med før, og som ikke har været med på det sidste. De tænker 'Hvis jeg brænder et godt halvt år af, så er det min mulighed for at komme til en slutrunde'. Han er dog ikke forrest i køen, hvis ikke han leverer et vanvittigt forår for FCK. 

Foto: Liselotte Sabroe / Scanpix Denmark

Rasmus Falk

Rasmus Falk

- Lorentzens vurdering: Skal kæmpe for billetten

- Begrundelse: Ham er der grund til at snakke om. Han har noget af det Pione Sisto og Viktor Fischer også har. Jeg synes faktisk, han er bedre end Viktor Fischer til at lave de her overraskelsesmomenter over for modstanderen. Og så har han noget kreativ tankegang i sit spil. Noget, som jeg synes, at vi ikke bare vader i. Gør han det godt i FCK, kunne jeg sagtens se ham være med. Han har noget, som alle hold elsker, og han kan gøre forskellen.

Foto: Liselotte Sabroe / Scanpix Denmark

Boblerne

Oven på den overståede VM-kvalifikation kommer der nu til at gå en længere periode, hvor der ikke er landskampe på programmet, og fodboldeksperten lægger vægt på, at der i den periode let kan dukke nogle nye emner til landsholdet op.

Det skete eksempelvis tilbage i 2010, hvor Mikkel Beckmann præsterede et stort forår i angrebet for Randers FC og gik fra slet ikke at have været med i kvalifikationskampene til at komme med til VM-slutrunden i Sydafrika.

Ifølge Kasper Lorentzen er nogle af boblerne til VM-truppen:

Anders ’AC’ Christiansen

- Begrundelse: Han skiller sig ud for det positive, og han har været blandt profilerne i den svenske liga to år i træk. Jeg ser helt klart, at han kan have en fremtid på holdet. Jeg kunne sagtens se ham i sådan en trup.

Jonas Knudsen

- Begrundelse: Han har ikke rigtig været med på det seneste. Har været i periferien nu her på bekostning af nogle skader. Men der skal virkelig kæmpes.

Emiliano Marcondes

- Begrundelse: Han skifter til Brentford i vinterpausen, og det er spændende, om han fortsætter der, som han har gjort det i Superligaen. Han kunne godt lige pludselig være en, som trænerteamet kunne beslutte at hive ind. Der er det med Marcondes, at han har nogle mangler i sit spil, men han kan virkelig finde ud af at score mål. Han har en timing i feltet, han er sindssyg dygtig til frispark, så har han nogle X-factor-ting over sig.

Marcus Ingvartsen

- Begrundelse: Sidste sæsons Superligatopscorer har haft det svært i Belgien, men hvis han lige pludselig begynder at præstere for klubben, så kan han også være en mulighed, hvis vi har nogle angribere, der ikke rigtig leverer. 

Superliga-profilen

- Begrundelse: Hvis der er en Superligaprofil, der skifter til udlandet og bare blæser igennem et halvt år, så er pladsen helt sikkert også inden for rækkevidde. Det kunne være en spiller som Mathias Jensen, som mange taler om lige nu. Der er mulighed for en overraskelse.

VM i 2018 vises på TV 2.