Angrebsstjernes karantæne ophæves - kan spille mod Tottenham

Pierre-Emerick Aubameyang er fri af klubbens karantæne, når Borussia Dortmund tirsdag møder Tottenham.

Pierre-Emerick Aubameyang kan forberede sig på at snøre støvlerne, når Borussia Dortmund tirsdag tager imod Tottenham i Champions League.

Den tyske klub har ophævet spillerens karantæne, og derfor kan Dortmund-træner Peter Bosz benytte klubbens stjerneangriber i tirsdagens kamp. 

Det bekræftede klubbens sportsdirektør, Michael Zorc, mandag ifølge AFP.

Aubameyang blev vraget af Dortmund til klubbens seneste opgør i Bundesligaen af disciplinære årsager. 

Baggrunden var ifølge Bild, at angriberen kom 20 minutter for sent til den afsluttende træning før opgøret mod Stuttgart, som oprykkerne vandt 2-1. 

Det var anden gang i sin Dortmund-tid, at Aubameyang blev sat af holdet, fordi han ikke opførte sig, som klubben ønsker.

For et år siden blev han suspenderet efter en shoppingtur til den italienske modeby Milano, som gaboneseren ellers havde fået forbud mod.

Pierre-Emerick Aubameyang blev topscorer i Bundesligaen i den seneste sæson med 31 scoringer. 

I øjeblikket er han nummer to på topscorerlisten med ti mål. Listen toppes af Bayern Münchens Robert Lewandowski, der har scoret 13 ligamål. 

Dortmund har haft det svært i denne sæsons udgave af Champions League, og i gruppe H er det blot blevet til to point i fire kampe. 

Tottenham topper med ti point foran Real Madrid, der har syv point. 

Englænderne er allerede videre fra gruppespillet, mens Dortmunds håb om en plads i ottendedelsfinalen er spinkelt. 

Det bliver kun holdt i live, hvis Dortmund selv besejrer Tottenham, og Real Madrid ikke besejrer cypriotiske Apoel tirsdag.