Fodbold

Medier: Sevilla-træner gav spillerne trist besked i pausen

Sevillas træner, Eduardo Berizzo, har fået prostatakræft, skriver den spanske storklub på sin hjemmeside onsdag.

Sevilla-spillerne var som forvandlet, da de kom ud til anden halvleg og leverede et eventyrligt comeback i onsdagens Champions League-kamp mod Liverpool.

Den spanske storklub formåede efter pausen at vende 0-3 til 3-3 på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, og nu viser det sig, at spanierne muligvis var ekstra motiverede til at levere en stor indsats i de sidste 45 minutter. 

Onsdag har Sevilla udsendt en pressemeddelelse, hvor klubben skriver, at cheftræner Eduardo Berizzo har fået prostatakræft. Og ifølge Cadena SER og sevillainfo.es skulle den 48-årige argentiner have givet beskeden til spillerne i pausen mod englænderne.

Sevilla benytter sig af hashtagget #AguanteToto, der kan oversættes til 'Hold ud, Toto', som træneren kaldes.

Det var da også et følelsesladet øjeblik, da Sevilla tre minutter inde i dommerens tillægstid scorede kampens udlignende mål, og samtlige spillere løb ud til Eduardo Berizzo på sidelinjen for at omfavne ham.

Også i minutterne efter kampen var en stor del af fokus rettet mod klubbens argentinske træner.

- Det var en vild kamp. Vi gik i omklædningsrummet med visheden om, at det kunne lade sig gøre, hvis vi prøvede. Vi var nødt til at vise en anden indstilling for vores fans, der altid bakker os op. Det var vores træner, der fik vendt kampen, og han er det bedste eksempel af alle. Han fik os tilbage på sporet, og vi står bag ham hele vejen, sagde den argentinske midtbanespiller Ever Banega til Marca.

- Sejren er for alle - fansene, træneren - Eduardo Berizza - familien, sagde angriberen Nolito ifølge Cadena SER.

De spanske medier skriver desuden, at den argentinske træner nu skal igennem en række operationer for at komme sygdommen til livs.