Fodbold

Sevilla-træner roser holdånden efter vildt comeback

Selv om Liverpool var foran 3-0 ved pausen, formåede holdet ikke at vinde i Sevilla tirsdag aften.

Liverpool var på sikker kurs mod ottendedelsfinalerne i Champions League, da holdet i tirsdagens gruppekamp mod Sevilla var foran 3-0 i pausen.

Men spanierne leverede et flot comeback, og kampen sluttede 3-3. Dermed er Sevilla tæt på at sikre sig en af billetterne til den sidste fase i turneringen.

- Det var en utrolig og mindeværdig kamp, siger Sevillas cheftræner, Eduardo Berizzo.

- Vi formåede at forvandle pessimisme til optimisme og appellere til holdets hjerte og sjæl, siger træneren.

Efter to mål fra Roberto Firmino og en enkelt scoring fra Sadio Mané startede aftenen godt for Liverpool.

Men Sevilla fik skabt spænding i kampen, da Wissam Ben Yedder hurtigt fik reduceret efter pausen. Endnu en scoring fra Ben Yedder og et overtidsmål af Guido Pizzaro slog overraskelsen fast.

- Jeg håber, at AC Milan kiggede med, tweetede Ben Yedder efter kampen.

Det var en klar reference til Liverpools comeback i Champions League-finalen i 2005, hvor AC Milan førte 3-0 ved pausen. Liverpool vandt til sidst efter straffespark.

Sevilla vil nu kvalificere sig til turneringens afgørende fase uanset udfaldet af holdets sidste kamp mod bundproppen Maribor, medmindre Spartak Moskva vinder over Liverpool i England.

Berizzo håber, at Liverpools kollaps vil give englænderne noget at bevise i den sidste gruppekamp.

- Vores uafgjorte resultat får indflydelse på kampen mellem Liverpool og Spartak. Nu er Liverpool ikke kvalificeret videre og vil vinde den kamp. Men uanset hvad skal vi bare vinde i Maribor, siger Berizzo.

Liverpool er på førstepladsen i gruppe E med ni point. Sevilla har otte, mens Spartak Moskva har seks, og Maribor har to.