Fodbold

Bendtner forventer at blive i Rosenborg

Nicklas Bendtner fik lov til at fejre guldet i ligaen med sin søn. Wold, Ole Martin / NTB scanpix

Den danske landsholdsangriber måtte vinke farvel til Europa League for denne gang, da Rosenborg tabte hjemme.

Nicklas Bendtner er så glad for at være i Rosenborg, at han forventer at fortsætte i klubben i næste sæson.

- Jeg er glad her, og jeg har nydt min tid her, så jeg regner med, at jeg også er her til næste sæson, siger Nicklas Bendtner i et videoklip på vg.no

Torsdag måtte danskeren dog sammen med sine holdkammerater vinke farvel til drømmen om at gå videre fra gruppespillet i Europa League.

Rosenborg tabte hjemme 0-1 til Real Sociedad, der sikrede sejren med en sen scoring af Mikel Oyarzabal. 

Rosenborg skulle vinde for at bevare muligheden for avancement, og Nicklas Bendtner havde faktisk bolden i mål, men der blev dømt offside på Tore Reginiussen i situationen. 

- Jeg så det slet ikke for at være helt ærlig, så jeg er ikke sikker på, om han var offside. 

- Vi prøvede at spille med dem. Vi vidste godt, vi skulle vinde kampen. 

- Da vi satsede til sidst, scorede de lige med det samme, så der blev det svært, men vi prøvede, så godt vi kunne, men ikke alt fungerede i dag. 

Rosenborg er allerede kåret som norsk mester, men klubben har stadig en kamp i den hjemlige liga og så en Europa League-kamp, inden der er juleferie. 

- Du må være professionel. Vi spiller stadig for æren. De to sidste kampe skal sluttes godt af. Vi vil gerne slutte med mange point ned til nummer to for at manifestere, hvor stærke vi har været i år, siger Nicklas Bendtner. 

Rosenborg havde også Mike Jensen og Jacob Rasmussen med fra start torsdag, og klubben har fire point i gruppe L, hvor Zenit Sankt Petersborg og Real Sociedad går videre.