Fodbold

- Løven Zlatan lignede en løveunge

Da Manchester United spillede 2-2 mod Burnley, var det med Zlatan Ibrahimovic fra start for første gang siden hans knæskade.

Det blev ikke et drømmecomeback for Zlatan Ibrahimovic i startopstillingen i den bedste engelske række.

I kampen mod Burnley blev Manchester United-stjernen således skiftet ud i pausen efter en sløj indsats. Svenskeren havde på grund af en knæskade ikke været blandt de 11 udvalgte i Premier League siden april.

Det kunne ses, mener flere eksperter.

- Desværre ligner han en 36-årig, som lige er kommet tilbage fra en alvorlig knæskade, lyder det fra Samuel Luckhurst hos Manchester Evening News.

Da omfanget af den alvorlige knæskade blev klart, var der flere rygter om, at Zlatan Ibrahimovics karriere ville være ovre. Sådan skulle det ikke være, og på rekordfart er svenskeren kommet tilbage. I november, efter han blev skiftet ind mod Newcastle, udtalte han således, at "løver heler ikke som mennesker".

- ’Løven’ spillede som en løveunge, konstaterer Luckhurst, som i sin bedømmelse giver Zlatan karakteren 3 ud af 10, som er den laveste karakter til en United-spiller.

Fejlplaceret på banen

United-manager José Mourinho havde placeret den 36-årige svensker på den såkaldte ’10’er-position’ liggende bag holdets topangriber Romelu Lukaku, og den rolle så det ikke ud til, at svenskere magtede.

- Zlatan Ibrahimovic har aldrig været effektiv som nummer 10 og kommer aldrig til at være det. Han sænker farten hos Manchester United, lyder det fra Daily Mails Jack Gaughan.

- Indlæg var sendt af sted med svenskeren stående på hælene uden for feltet. Dovent sendte han aflevering frem uden adresse, mens han viste mangel på fart, skriver Goal.com’s Manchester United-korrespondent Kris Voakes.

Ved pausen erkendte Mourinho tilsyneladende også, at der skulle nyt blod til, hvis United skulle hente point. Derfor skiftede han Jesse Lingard ind, og det skulle vise sig at være en fin beslutning.

Det var nemlig et overtidsmål fra netop Lingard, som reddede et enkelt point til Manchester United, da de på hjemmebane spillede 2-2 mod Burnley. Det var den engelske landsholdsspillers andet mål i kampen.

Med det uafgjorte resultat ligger Manchester United på andenpladsen et enkelt point foran Chelsea.