Jakob Michelsen fyret i Hammarby

16x9
Jakob Michelsen er blevet fyret i Hammarby, hvor han har været træner i et år. Foto: Milan Kammermayer/AFP / Scanpix Denmark

Den tidligere Sønderjysketræner fik kun ét år i svenske Hammarby. Klubben skriver, at der var uenighed om visionerne for fremtiden.

Den svenske fodboldklub Hammarby har fyret den danske fodboldtræner Jakob Michelsen, bekræfter klubben på sin hjemmeside.

Allerede onsdag forlød det i diverse medier, at danskeren havde fået sparket, men først torsdag har klubben på sin hjemmeside bekræftet fyringen.

- Hammarby Fotboll har besluttet at ophæve kontrakten med Jakob Michelsen, hvilket betyder, at han stopper som cheftræner med omgående virkning, skriver klubben.

Jakob Michelsen blev ansat i klubben for et år siden efter en succesfuld tid i spidsen for Sønderjyske, som blandt andet førte til, at han blev kåret som årets træner i Danmark. 

Hammarby blev nummer ni i 2017-sæsonen af Allsvenskan, men det er ikke grunden til fyringen. Sportschef Jesper Jansson fortæller, at han og ledelsen er uenig med Michelsen i forhold til fremtiden.

- Det er altid trist, når man må tage denne type beslutning. Men vi kender os selv, og vi er trygge ved beslutningen og tror, det er den rigtige vej for Hammarby at gå, siger sportschef Jesper Jansson til klubbens hjemmeside.

- I de diskussioner vi har haft den seneste tid, har det været tydeligt, at vi og Jakob ikke har det samme syn på hvordan truppen og spillet skal udvikles.