Danmark møder Panama og Chile i VM-testkampe

Danmark har fundet tre modstandere, som de møder i testkampe inden VM-slutrunde. Hareide vil dog gerne have yderligere én kamp.

Først offentliggjorde Dansk Boldspil-Union (DBU), at Sverige bliver en af Danmarks modstandere i en af VM-testkampene i juni. Nu sætter landstræner Åge Hareide navn på yderligere to modstandere, som landsholdet skal møde til marts.

- Vi skal møde Panama og Chile, da jeg har set efter hold med den sydamerikanske stil. Vi leder stadig efter en modstander, inden vi rejser, og det kan godt være, at det også bliver en sydamerikansk modstander. Det ved vi ikke endnu, siger Åge Hareide til TV 2 SPORT.

Landstræneren er gået på jagt efter netop disse modstandere, da den første kamp ved slutrunden er mod Peru, og det er måske det meste ukendte hold for Danmark.

Den danske trup bliver samlet den 21. maj, og fra den 27. bliver der kun fokuserer på VM. Der vil truppen være fuldendt, da spillerne fra alle ligaer er samlet.

Danmark møder Peru i den første kamp ved VM den 16. juni. Herefter hedder modstanderen Australien, inden Danmark står over for giganterne fra Frankrig i den sidste gruppekamp.