Fodbold

Kasper Kusk vender hjem til AaB

AaB og FC København er blevet enige om en aftale, der sender Kasper Kusk hjem til Aalborg efter mere end tre år væk fra klubben.

En af de lokale Aalborg-helte vender hjem til Nordjylland.

Fodboldspilleren Kasper Kusk skifter fra FC København og tilbage til AaB, som han senest repræsenterede i 2014, da nordjyderne blev danske mestre.

26-årige Kusk forlod efterfølgende AaB til fordel for Twente i den hollandske Æresdivision, hvor den hurtige kantspiller dog aldrig fik sat sit aftryk.

Knap et år senere vendte Kasper Kusk så tilbage til Danmark og FC København i jagten på mere succes, men heller ikke her formåede Kusk at spille sig til en fast plads i Ståle Solbakkens startopstilling.

Med både Robert Skov og nu også Viktor Fischer hentet ind til de offensive pladser i FC København var Kasper Kusk fri til at vende hjem til Aalborg.

- Jeg sagde, da jeg blev solgt til Twente, at jeg sagtens kunne se mig selv spille for AaB igen, og timingen er nu den rigtige, siger Kasper Kusk til AaB's hjemmeside.

- Jeg har været glad for oplevelserne og de erfaringer, jeg har gjort mig i både Twente og FCK, og jeg føler, at jeg vender tilbage til AaB som en endnu bedre spiller.

- AaB har i efteråret haft en opadgående kurve, og jeg ser frem til kontinuerligt at bidrage med det, jeg er god til, så vi sammen kan opfylde målsætningen om en plads blandt de seks bedste hold i Superligaen, ligesom vi gerne skal nå endnu længere end kvartfinalen i DBU Pokalen. Jeg glæder mig helt vildt, fastlår Kusk.

Et godt skifte

TV 2 SPORTs fodboldekspert Kasper Lorentzen ser Kusks skifte til AaB som en rigtig god beslutning.

- Han er en dygtig spiller, der bare ikke har fået det til at fungere i FCK. Derfor giver det rigtig god mening, at han vender hjem til AaB, siger Kasper Lorentzen.

- For Kasper Kusk handler det om at finde glæden igen og få en masse spilletid. Et godt skifte for begge parter, lyder vurderingen fra Lorentzen.

Kasper Kusk får igen trøje nummer 17 i AaB. Han har skrevet under på en femårig aftale med klubben.