Viktor Fischer skifter til FC København

16x9
Viktor Fischer er ny mand i FCK. Foto: fck.dk

Efter længere tids rygter er det nu sikkert, at Viktor Fischer skifter fra Mainz 05 til superligaklubben FC København.

Fodboldspilleren Viktor Fischer er ny mand i FC København.

Viktor Fischer

  • Navn: Viktor Fischer
  • Født: 9. juni 1994 (23 år)
  • Positioner: Kantspiller og angriber
  • Nuværende klub: FC København
  • Tidligere klubber: IF Lyseng (ungdom), AGF (ungdom), FC Midtjylland (ungdom), AFC Ajax, Middlesbrough og Mainz 05

Det står klart, efter at den københavnske mesterklub onsdag formiddag har bekræftet, at den har hentet den danske landsholdsspiller i den tyske bundesligaklub Mainz 05.

23-årige Fischer har skrevet under på en 5-årig kontrakt og tiltræder med øjeblikkelig virkning. Ifølge BT betaler FC København på den gode side af 20 millioner kroner for angriberen.

Viktor Fischer har haft en omskiftelig tilværelse de seneste år, efter at han i juli 2016 skiftede fra AFC Ajax i Holland til engelske Middlesbrough.

Opholdet i England blev dog aldrig nogen succes, og bare et år efter afgangen fra Amsterdam var næste station tyske Mainz 05.

I Mainz har Fischer været på banen i 12 kampe, hvor det blot er blevet til to mål. Begge mål blev scoret i en pokalkamp mod Holstein Kiel fra 2. Bundesliga.

Viktor Fischer, der kommer til at spille med 7-tallet på ryggen, bliver præsenteret i FC København onsdag kl. 16.00. Det vil ske på et pressemøde i Parken.

Fischer har spillet 16 A-landskampe og scoret tre mål for Danmark. Hans seneste landskamp var i september 2017, da Danmark vandt 4-1 i Armenien.

Superliga-transfers vinteren 2018
Få overblikket over vinterens transferaktivitet i de 14 superligaklubber.