Fodbold

Atlético-anfører mister tre tænder i sammenstød - tvivlsom mod FCK

Diego Godin måtte forlade banen i begyndelsen af anden halvleg mod Valencia efter kollision med målmand.

Atlético Madrid tog søndag en vigtig sejr på 1-0 i topopgøret hjemme mod Valencia, men sejren blev ekstra dyr for Atletico-forsvareren Diego Godin.

Klubben fortæller ifølge nyhedsbureauet AFP, at Godin mistede tre af sine tænder, da forsvarsstjernen stødte sammen med Valencia-målmand Neto i opgøret.

Det var i forbindelse med et frispark, der kom ind i Valencia-feltet i begyndelsen af anden halvleg, at de to spillere stødte sammen. Godin måtte efterfølgende forlade banen, mens han blødte voldsomt fra munden.

Diego Godin blødte fra munden efter sammenstødet.

Uruguayaneren skal opereres i løbet af de nærmeste dage efter at have mistet tre tænder i overmunden, og derfor er han aktuelt ikke til rådighed for klubben. Hvor længe Godin må sidde ude, melder klubben ikke noget om.

Dermed er det usikkert, om han kommer på banen i næste uge, når Atletico Madrid møder FC København i den første af to 16.-delsfinaler i Europa League.

Angel Correa scorede Atleticos mål i sejren over Valencia, og vinderne af opgøret er nu ni point foran Valencia på tredjepladsen og ni point efter Barcelona på førstepladsen.