Fodbold

Lyngby beder spillerne om mere tid - forhandler med ny Premier League-klub

En ny Premier League-klub har meldt sig på banen i forsøget på at redde Superligaklubben Lyngby fra konkurs.

Lyngby-formand Torben Jensen beder spillerne om mere tid, da en ny Premier League-klub har meldt sig på banen i forsøget på at redde Superligaklubben fra konkurs.

Det fortæller han til Ritzau, hvor han også understreger, at der denne gang ikke er tale om Premier League-klubben Brighton, som tidligere været nævnt i forbindelse med forhandlinger om at redde Lyngby Boldklub.

- Vi fik en henvendelse fredag aften fra en Premier League-klub, og det er vigtigt at understrege, at det ikke er Brighton, siger Torben Jensen.

- Tilbuddet er ikke kommet til os, men det er kommet til advokatfirmaet Plesner. Det har vi behandlet hele weekenden, og det anser vi for at være meget spændende og seriøst.

Men Premier League-klubben er ikke den eneste part, der forhandles med, fortæller Torben Jensen.

- Situationen er lige nu den, at vi har to investorgrupper, som vi arbejder på, og som vi har arbejdet på hele weekenden, men situationen er også den, at der er to investorgrupper, som vi ikke længere tror på.

Torben Jensen appellerer til spillerne i fodboldklubben om, at de skal give klubben mere tid til at forhandle i.

- Vi har brug for mere tid end til tirsdag aften klokken 23.59. Vi ved allerede, på den henvendelse der kom fredag aften fra Premier League-klubben, at de skal bruge syv dage, og det er til og med fredag.

- Så vi appellerer i dag til spillerne og Spillerforeningen om, at de vil give os til og med fredag. Om vi kan få det eller ej, det må vi se. Men vi har brug for mere tid, siger Torben Jensen.

Spillerforeningen sendte fredag et påkrav til konkurstruede Lyngby Boldklub.

Senest tirsdag skal superligaklubben udbetale løn for januar til spillerne, skrev Spillerforeningen i en pressemeddelelse.

Hvis ikke lønnen udbetales, så kan spillerne fra og med onsdag ophæve deres kontrakter og forhandle med andre klubber, forklares det videre.