Fodbold

Nyt problem kan vente for Lyngby mod Brøndby

Lyngby Boldklub er truet af konkurs, og lige nu er der ikke penge i klubkassen til at tænde for varmen i banen på Lyngby Stadion.

Selv om det skulle lykkes ejerkredsen bag Lyngby Boldklub at skaffe penge til spillerlønninger i løbet af i dag, tirsdag, kan superligaklubben stå over for nye udfordringer.

Senest torsdag - tre dage før forårspremieren mod Brøndby - skal varmen i græstæppet på Lyngby Stadion tændes, men lige nu har klubben ikke penge til at dreje på hanen.

- Selv om vi finder løn i morgen (tirsdag, red.), skal vi have en bane at spille på. Og der skal være varme i banen, og lige nu har vi ikke råd til at starte for det, så det skal vi også have løst, siger Torben Jensen, direktør i Hellerup Finans og bestyrelsesformand i Lyngby Boldklub, til TV 2 SPORT.

- Det er senest torsdag, som jeg forstår det, at der skal tændes for varmen i tæppet, så vi kan spille søndag. Så lige nu er det også uafklaret.

Knokler for at skaffe kapital

Førsteprioriteten for bestyrelsesformanden er dog at finde penge til spillernes løn. Sker det ikke senest i dag, tirsdag, står det spillerne frit for at ophæve deres kontrakter.

- Vi er ikke tættere, end vi har været før. Og det er svært at vurdere. Det går op og ned time for time, og jeg er selv ved at blive rundtosset, lyder det fra Torben Jensen.

- Fredag aften fik vi en ny henvendelse fra en engelsk klub, som jeg ikke vil nævne navnet på, men som vi finder meget seriøs og spændende. Den arbejder vi på, plus vi arbejder på alle de andre løsninger. Og lige nu arbejder vi også på den korte bane for bare at sikre lønnen til i morgen (tirsdag, red.), så vi ikke står i den situation, at spillerne kan rejse onsdag. Det er det vigtigste lige nu, slår han fast.

Trods de øjeblikkelige dystre udsigter tror bestyrelsesformanden på, at det lykkedes af skaffe den fornødne kapital.

- Det tror vi på, vi lykkedes med, men vi har dem ikke i dag (mandag, red.). Vi har dem ikke lige nu, så vi håber på, vi kan finde en vej i aften (mandag aften, red.) og i morgen (tirsdag, red.) formiddag, siger Torben Jensen.

Lyngbys kamp mod Brøndby er fastlagt til søndag kl. 18.00.