Fodbold

Eftermiddagsmøde kan endegyldigt redde Lyngby

Et møde fredag eftermiddag kan sikre Lyngby klubbens redning. Philip Davali / Ritzau Scanpix

Et møde fredag eftermiddag mellem spillerne, den nye ledelse og spillerforeningen kan føre til redningen af Lyngby Boldklub.

Lyngby Boldklub har i flere uger arbejdet på en redningsplan, og fredag kan den være tæt på at lykkes.

Efter ugers forhandlinger med mulige investorer, der kunne være interesseret i at skyde penge i den hårdt trængte Superliga-klub, så kan Lyngby Boldklub være tæt på at have fundet de manglende millioner.

- Vi ved, at der er et møde klokken 15 i eftermiddag, og det kan blive det afgørende møde mellem spillerne, den nye ledelse og spillerforeningen, som kan føre til redningen af Lyngby Boldklub, fortæller TV 2 SPORT's reporter Thomas Sønnichsen efter at have befundet sig i omkring klubben de seneste dage.

- Klokken 15 kan meget vel blive juleaften her i Lyngby, hvis man kan præsentere den endelige løsning for klubben.

Torsdag aften fortalte advokat og talsmand Lars Borring til TV 2 SPORT, at man var kommet nærmere en redning af Superligaklubben. 

Det skulle ifølge Lars Borring være en gruppe af lokale investorer, der er tæt på at kunne sikre en redning af konkurs-truede Lyngby Boldklub.

Er Lyngby en reddet klub nu?

- Næsten. Næsten håber vi på. Situationen er den, at der er en række investorer fra det lokale miljø, som er meget interesserede i klubben. De er ved at spytte penge i kassen, lød det fra Lars Borring torsdag aften til TV 2 SPORT.

Og det er angiveligt den mulighed, der er ved at bære frugt.

- Der har været møder i løbet af fredag morgen med de nye investorer, der forhåbentlig vil skyde de sidste penge ind i Lyngby, lyder det fra TV 2 SPORT's Thomas Sønnichsen.

Klokken 15 fredag forventes der så nyt i sagen, når der er møde mellem spillerne, den nye ledelse og spillerforeningen i Lyngby.