Fodbold

Eftermiddagsmøde kan endegyldigt redde Lyngby

Et møde fredag eftermiddag kan sikre Lyngby klubbens redning.

Et møde fredag eftermiddag mellem spillerne, den nye ledelse og spillerforeningen kan føre til redningen af Lyngby Boldklub.

Lyngby Boldklub har i flere uger arbejdet på en redningsplan, og fredag kan den være tæt på at lykkes.

Efter ugers forhandlinger med mulige investorer, der kunne være interesseret i at skyde penge i den hårdt trængte Superliga-klub, så kan Lyngby Boldklub være tæt på at have fundet de manglende millioner.

- Vi ved, at der er et møde klokken 15 i eftermiddag, og det kan blive det afgørende møde mellem spillerne, den nye ledelse og spillerforeningen, som kan føre til redningen af Lyngby Boldklub, fortæller TV 2 SPORT's reporter Thomas Sønnichsen efter at have befundet sig i omkring klubben de seneste dage.

- Klokken 15 kan meget vel blive juleaften her i Lyngby, hvis man kan præsentere den endelige løsning for klubben.

Torsdag aften fortalte advokat og talsmand Lars Borring til TV 2 SPORT, at man var kommet nærmere en redning af Superligaklubben. 

Det skulle ifølge Lars Borring være en gruppe af lokale investorer, der er tæt på at kunne sikre en redning af konkurs-truede Lyngby Boldklub.

Er Lyngby en reddet klub nu?

- Næsten. Næsten håber vi på. Situationen er den, at der er en række investorer fra det lokale miljø, som er meget interesserede i klubben. De er ved at spytte penge i kassen, lød det fra Lars Borring torsdag aften til TV 2 SPORT.

Og det er angiveligt den mulighed, der er ved at bære frugt.

- Der har været møder i løbet af fredag morgen med de nye investorer, der forhåbentlig vil skyde de sidste penge ind i Lyngby, lyder det fra TV 2 SPORT's Thomas Sønnichsen.

Klokken 15 fredag forventes der så nyt i sagen, når der er møde mellem spillerne, den nye ledelse og spillerforeningen i Lyngby.