Chelsea-manager savner sin skadede dansker: - Han har været fantastisk

Chelsea-manager, Antonio Conte, håber, at have Andreas Christensen til rådighed i mandagens kamp mod West Bromwich.

Den danske landsholdsspiller Andreas Christensen er muligvis tilbage i truppen hos Chelsea, når de mandag møder West Bromwich i den engelske Premier League.

En forstrækning i låret har holdt den danske forsvarsspiller ude i små to uger.

Og i den periode har 21-årige Christensen været stærkt savnet hos sin manager Antonio Conte, der i danskerens fravær har set sit forsvar sejle rundt.

- Der er slet ikke nogen tvivl om, at Andreas Christensen er en vigtig spiller for os. I de to kampe, han har manglet har vi indkasseret syv mål, og da han spillede lukkede vi ikke mange mål ind, fortalte Chelseas manager på pressemødet inden kampen mod West Bromwich ifølge London Evening Standard.

- Han trænede ikke med i dag, men jeg håber virkelig, jeg kan regne med ham til kampen mod West Bromwich, fordi han virkelig er en vigtig spiller for os.

Den danske forsvarsspiller har, når han har været kampklar, været én af de første på holdkortet og gjort en god figur i denne sæson hos de forsvarende engelske mestre.

Og mens han har siddet på tribunen med sin skade, har Chelsea tabt to kampe til Bournemouth og Watford med sammenlagt 7-1, hvor særligt forsvaret ikke har set godt ud.

- Jeg ved ikke, hvad vi gjorde galt i de kampe. Men sket er sket, og vi indkasserede ikke mange mål, når Andreas Christensen har spillet, gentog Antonio Conte på pressemødet.

Chelsea og Andreas Christensen er i øjeblikket placeret femtepladsen i Premier League, der ikke giver adgang til næste års Champions League.