Fodbold

Drama efter sensationelt City-nederlag - Agüero i tumult med fan

Will Griggs scoring 10 minutter før tid sendte tilskuerne på banen. Det skal nu undersøges af det engelske fodboldforbund.

Manchester City røg mandag aften sensationelt ud af FA Cuppen i England. 

Premier Leagues suveræne tophold tabte i femte runde 0-1 på udebane til Wigan, der ligger nummer tre i den tredjebedste række. Will Grigg blev helten for hjemmeholdet 10 minutter før tid, da Manchester City ellers dominerede, selv om holdet var en spiller i undertal. 

Det sene mål gjorde, at tilskuerne strømmede ind på banen, hvor Wigan-spillerne blev omfavnet, imens City-spillerne blev eskorteret i omklædningsrummet.

Engelske The Telegraph og The Guardian skriver, at det engelske fodboldforbund, FA, i de kommende dage vil undersøge baneinvasionen samt en episode, hvor Manchester City-angriberen Sergio Agüero slog ud efter en tilskuer.

Ifølge den spanske journalist Jose Alvarez Haya, som var tilstede under mandagens opgør, var det Wigan-tilskuere, som konfronterede den argentiske angriber efter sejren.

- En Wigan-fan spyttede på Agüero, og han forsvarede sig selv med et slag. Der kunne have sket noget værre med den invasion, der var på banen, skriver Manchester City-korrespondenten.

Tumult i pausen

Men det var ikke kun efter kampen, hvor der var konfrontationerne imellem spillerne og trænerne. Begge hold havde muligheder for at score i første halvleg, men målene udeblev. Der kom dog alligevel stor dramatik inden pausen.

Manchester Citys Fabian Delph satsede alt for meget i en tackling med løftede støvleknopper, og han indkasserede et direkte rødt kort. Manchester Citys manager, Josep Guardiola, og Sergio Agüero var rasende over det røde kort. 

Det så ud som om, at dommeren i første omgang ville lade Fabian Delph slippe med det gule kort, men det røde kort kom alligevel op af lommen. 

Manchester City-manageren fortalte dog efter kampen, at han 'accepterede' det røde kort.