Fodbold

Russerne har brugt 51 milliarder på VM – nu er de ved at være klar

Stadions, lufthavne og hoteller er snart bygget om, så 32 landshold og endnu flere tilhængere kan indtage VM-turneringen i Rusland.

Der er stadig et stykke tid til, at bolden ruller på banen i den russiske by Luzhnik, hvor åbningskampen spilles, men der er så småt begyndt at dufte af VM-slutrunde.

I dag er der nemlig 100 dage til, at Rusland og Saudi Arabien åbner turneringen, når de tørner sammen i første kamp. 32 landstrænere og nationer er allerede begyndt at tænke frem imod sommer, hvor 1.000.000 mennesker forventes at rejse til Rusland for at se fodbold.

Og russerne er efterhånden snart klar til den store turnering, selvom de stadig har 100 dage til at gøre forberedelserne færdige.

Ingen økonomiske problemer - men sponsorerne mangler

Det er absolut ikke gratis at være vært ved en VM-slutrunde. Hoteller, stadions og lufthavne skal udbygges, så de kan rumme den store mængde af mennesker, der forventes at besøge Rusland.

Det koster penge - mange penge, men det skulle ikke være noget problem.

Formanden for den infrastrukturelle komité fortæller, at det har kostet 8,5 milliarder dollars - 51 milliarder kroner - at blive klar til slutrunden.

- Forbedringerne er tæt på at være færdige. Alle faciliteterne vil være brugbare for de gæster, der vil se fodbold og besøge de russiske byer, fortæller Alexei Sorokin, der er formand i den infrastrukturelle komité, ifølge det russiske nyhedsbureau, TASS.

- Der er ikke nogen, der kan sige, at vi bygger noget, som vi ikke har brug for. Det er nødvendige forbedringer. Vi er ved at nå i mål, selvom der stadig er adskillige måneder til VM-start, forklarer han.

Fakta om VM-turneringen

 • 12 forskellige arenaer er i brug
 • 15 centre for frivillige er oprettet
 • 31 togstationer bliver bygget om
 • 96 forskellige træningsarealer er i brug
 • 30.000 frivillige hjælper til
 • 1.000.000 mennesker forventes at rejse til Rusland
 • 3.000.000 tilskuere forventes at se kampene på stadion

Formanden fortæller desuden, at man kan se forskelle i den måde, som værtsnationerne har investeret i VM-turneringen på. Det økonomiske indskud er gået op, og der er Rusland ingen undtagelse.

- Alle VM-værtsnationer har set en positiv effekt fra slutrunderne, og dette har vi også oplevet, siger Sorokin.

Men selvom russerne siger, at der er styr på den økonomiske situation, så forlyder det, at der stadig er mange ledige sponsorpladser ved slutrunden. Der er stadig 21 ledige pladser ud af 34 i sponsorporteføljen, skriver nyhedsbureauet AP.

I den nyoprettede kategori tre med plads til 20 sponsorer, er det blot lykkedes at afsætte ét sponsorat, nemlig russiske Alfa-Bank. FIFA har underskrevet en sponsorkontrakt med den tredje kinesiske sponsor i den næstdyreste kategori, og denne gang er det med mejeriselskabet Mengniu Group.

Infrastrukturen er kommet i VM-stemning

Man kan allerede begynde at fornemme VM-stemningen, selvom der stadig er 100 dage endnu. Metro-vognene, der skal transportere fans og tilskuere rundt i Moskva, er blevet dekoreret i VM-farver og er klar til turneringsstart.

Flere Metro-tog i Rusland er blevet dekokeret i VM-tema og er klar til at transportere de mange tilskuere rundt.

Et eksempel på transformeringen i forbindelse med VM-turneringen er byen Volgograd. Den er én af 11 lokationer i Rusland, hvor der skal spilles fire gruppespilskampe. Der har i de lang tid vidst, at de ikke kunne rumme den store menneskemængde, så derfor har lufthavnen, Volgograd International Airport, fået en stor overhaling, og den forventes at kunne tages i brug i næste måned.

Når den er ombygget, kan den klare minimum 1.450 passagerer i timen, hvilket er det, som FIFA kræver.

VM-grupperne

Gruppe A:

 • Rusland
 • Saudi Arabien
 • Egypten
 • Uruguay

Gruppe B

 • Portugal
 • Spanien
 • Marocco
 • Iran

Gruppe C

 • Frankrig
 • Australien
 • Paru
 • Danmark

Gruppe D

 • Argentina
 • Island
 • Kroatien
 • Nigeria

Guppe E

 • Brasilien
 • Schweiz
 • Costa Rica
 • Serbien

Gruppe F

 • Tyskland
 • Mexico
 • Sverige
 • Sydkorea

Gruppe G

 • Belgien
 • Panama
 • Tunesien
 • England

Gruppe H

 • Polen
 • Senegal
 • Colombia
 • Japan

- Alt kommer til være færdigt til tiden, forsikrer Andrey Bocharov, der guvernør i Volgograd-regionen.

Derudover forsøger byen at flytte menneskemængden lidt væk fra centrum. Derfor har de anlagt en strand i byen langs med floden Volga, så folk kan transportere sig rundt i byen via denne.

Stadions er tæt på at være færdige

FIFA har ad flere omgange besøgt de forskellige stadions, hvor de har sikret sig, at byggerierne og modificeringer går efter planen. Indtil videre er der ingen meldinger om, at der skulle være nogle forsinkelserne.

- Vi giver ikke FIFA nogen problemer at tænke på, og alle forberedelserne kører stabilt. Vi er ved at færdiggøre de sidste stadions, så de bliver hjertet i turneringen, forklarer Alexei Sorokin, der er formand i den infrastrukturelle komité.

Danmark skal spille sin første kamp i Mordovia Arena i Saransk.

Der skal spilles fodbold rundt omkring i Rusland på 12 forskellige baner, og størstedelen er næsten klar til at blive indtaget af de mange fans og spillere. Landene spiller typisk de tre gruppekampe på tre forskellige stadions.

Der venter dog en oplevelse langt ud over det sædvanlige, når spillere og fans skal se fodbold på Central Stadion i den russiske by Jekaterinburg.

For at kunne indfri det internationale fodboldforbunds ufravigelige ønske til et VM-stadion, bygger de russiske arrangører begge endetribuner uden for stadion.

- Chance for en græshoppeskandale

Her kommer Danmark dog ikke til at spille nogle af sine kampe. Danmark skal spille sin første kamp på Mordovia Arena, der er ved at blive færdigbygget, og den forventes at komme til at rumme 44.442 tilskuere.

Danmark skal spille sin kamp mod Australien på Cosmos Arena. Et spritnyt stadion, der er under opførelse til VM. Cosmos Arena kan rumme 44.918 tilskuere.

Kampen mod Frankrig spilles på Luzhniki Stadion, der er det største stadion i Rusland. Det har plads til 84.745 siddende tilskuere. Det blev indviet 31. juli 1956.

Jeg er bange for, at vi i år kan ende med en international græshoppeskandale

Pjotr Chekmaryov, ansvarlig for plantebeskyttelse

Selvom danskerne ikke skal spille på det spektakulære stadion i Jekaterinburg, så kan der vente en anden anderledes oplevelse, når de træder ind på græsset til sommer. Der er nemlig en risiko for, at sværme af græshopper kommer til at deltage ved sommerens VM i fodbold. Det bekymrer værtslandet, skriver nyhedsbureauet AP.

Pjotr Chekmaryov, der er ansvarlig for plantebeskyttelse i Ruslands landbrugsministerium, fortæller, at der er en reel risiko for, at græshopper vil finde vej til de stadions, hvor VM skal spilles.

- Vi har mere eller mindre fået styr på, hvordan vi bekæmper græshopper, men i år er jeg bange for, at vi kan ende med en international græshoppeskandale, siger Chekmaryov.

Det danske græs ligger allerede på stadion hos den spanske storklub Real Madrid. Video: Elisabeth Thiis

Hoteller har skruet priserne på

En sted, der forhåbentlig ikke kommer til at være græshopper, er på landsholdenes og tilskuernes hoteller, hvor de skal indlogeres. FIFA forventer, at der kommer 1.000.000 tilskuere til Rusland fra andre lande, og de skal også have et sted at bo - og det ser russerne ud til at udnytte.

Britiske Independent mener at vide, at de russiske hoteller omkring stadions har skruet gevaldigt op for priserne under VM-slutrunden. Avisen kan berette om, at hoteller enkelte steder tager 31.250 kroner for at bo i en lejlighed i én overnatning på kampdage, imens et værelse med en seng kan koste over 10.000 kroner for én overnatning.

Der er to stadions i hovedstaden, der bliver brugt under slutrunden. Det er Luzhniki, hvor åbningskampen og finalen bliver spillet. Derudover bliver der også spillet kampe i Spartak. Det er også der, hvor officials og medierne vil være placeret. Det er forventet, at priserne kommer til at stige her på grund af det store pres.

Det danske landshold har også sin placering på plads. Dansk Boldspil-Union (DBU) har offentliggjort, at landsholdet får base på det firestjernede hotel Beton Brut Resort, der ligger i kystbyen Anapa i det sydvestlige Rusland.

- Vi får gode muligheder for at kunne være meget udendørs og nyde det milde klima og Sortehavet. Det tror jeg er vigtigt, når man er samlet så lang tid, siger landstræner Åge Hareide i en pressemeddelelse.

- Samtidig får vi et hotel, hvor vi har gode forhold med tre etager reserveret til os, hvor vi kan samle os som hold, sikre gode behandlingsmuligheder og fysisk træningsfaciliteter.

Hooligans har meldt deres ankomst - Præsident tror på fred

Der var problemer med hooligans under EM-slutrunden i Frankrig i 2016, og ifølge russiske hooligans kan det også blive tilfældet ved denne slutrunde, når den begynder om 100 dage.

- For nogle bliver det en fodboldfest, for andre bliver det en voldsfest, sagde en unavngiven hooligan tidligere til BBC

- Alle fra fangrupperne glæder sig til, at VM skal afvikles i Rusland. Man behøver ikke at rejse for at have det sjovt. Vores modstandere er naturligvis englænderne, for de er grundlæggerne af hooliganismen, siger den russiske hooligan. 

Vi forventer, at der kommer til at være en god atmosfære i Rusland til sommer

Gianni Infantino, FIFA-præsident

Præsidenten for Det Internationale Fodboldforbund, Gianni Infantino, sagde efterfølgende, at han ikke frygtede hooliganisme ved VM. Det kan være, fordi man forventer, at de russiske myndigheder vil foretage en masse præventive anholdelser forud for VM. 

Han siger endvidere, at man vil blive budt velkommen af en fredsfyldt atmosfære, hvis man kommer til Rusland for at se fodbold. 

 - Alle har en opfattelse af et land, inden man besøger det, og det gælder også, når det handler om Rusland. Dette har vi set ved tidligere slutrunder, og jeg er sikker på, at denne turneringen vil ændre måden, som folk ser Rusland på, siger Infantino ifølge Eurasia Diary.

- Vi forventer, at der kommer til at være en god atmosfære i Rusland til sommer. Verden vil se et land, der er åbent. Vi forventer, at det kommer til at forløbe uden problemer.

Præsidenten fremhævede ved den lejlighed, at Rusland afholdte Confederations Cup-turneringen i sommeren 2017, som forløb uden nogle skandaler.

- Vi forventer, at der kommer til at være en god stemning. I hver af værtsbyerne kommer der til at være en plads dedikeret til tilhængerne, så man også kan nyde kampene uden for stadion, siger FIFA-præsidenten.

VM-stemningen ser ud til at være på plads, og forberedelserne er ved at være færdige. Nu venter vi bare på, at tælleren med de 100 dage rammer nul.

Nationer ved VM 2018

Argentina

Argentinske Lionel Messi håber at spille VM i sit hjemland.

Argentina

Argentinas landshold.
 • Verdensdel: Sydamerika
 • Indbyggertal: 43,8 mio.
 • Placering på verdensranglisten: 5 (pr. 17. maj 2018)
 • Antal VM: 17
 • Bedste VM-resultat: Verdensmestre i 1978 og 1986
 • Samlet holdværdi (euro): 528,5 mio.
 • Statistik mod Danmark: Argentina har vundet to kampe, Danmark har vundet én kamp


Trup:

 • Nahuel Guzmán
 • Gabriel Mercado
 • Nicolás Tagliafico
 • Cristian Ansaldi
 • Lucas Biglia
 • Federico Fazio
 • Éver Banega
 • Marcos Acuña
 • Gonzalo Higuaín
 • Lionel Messi
 • Ángel Di María
 • Franco Armani
 • Maximiliano Meza
 • Javier Mascherano
 • Manuel Lanzini
 • Marcos Rojo
 • Nicolás Otamendi
 • Eduardo Salvio
 • Sergio Agüero
 • Giovani Lo Celso
 • Paulo Dybala
 • Cristian Pavón
 • Willy Caballero
Foto: Gabriel Bouys / Ritzau Scanpix

Australien

Tim Cahill

Australien

Australiens landshold
 • Verdensdel: Asien
 • Indbyggertal: 24,7 mio.
 • Placering på verdensranglisten: 40 (pr. 17. maj 2018)
 • Antal VM: 5
 • Bedste VM-resultat: Ottendedelsfinale i 2006
 • Samlet holdværdi (euro): 42,8 mio.
 • Statistik mod Danmark: Danmark har vundet to kampe, Australien har vundet én kamp


Trup:

 • Brad Jones
 • Mathew Ryan
 • Danny Vukovic
 • Aziz Behich
 • Milos Degenek
 • Matthew Jurman
 • James Meredith
 • Josh Risdon
 • Trent Sainsbury
 • Jackson Irvine
 • Mile Jedinak
 • Robbie Kruse
 • Massimo Luongo
 • Mark Milligan
 • Aaron Mooy
 • Tom Rogic
 • Daniel Arzani
 • Tim Cahill
 • Tomi Juric
 • Mathew Leckie
 • Jamie Maclaren
 • Andrew Nabbout
 • Dimitri Petratos
Foto: Steve Christo / Scanpix Denmark

Belgien

Soccer Football - International Friendly - Belgium vs Saudi Arabia - King Baudouin Stadium, Brussels, Belgium - March 27, 2018 Belgium's Eden Hazard reacts REUTERS/Francois Lenoir

Belgien

Belgiens landshold.
 • Verdensdel: Europa
 • Indbyggertal: 11,3 mio.
 • Placering på verdensranglisten: 3 (pr. 17. maj 2018)
 • Antal VM: 13
 • Bedste VM-resultat: Nummer 4 i 1986
 • Samlet holdværdi (euro): 502,25 mio.
 • Statistik mod Danmark: Belgien har vundet fire kampe, Danmark har vundet seks kampe, og tre kampe er endt uafgjort


Trup:

 • Thibaut Courtois
 • Simon Mignolet
 • Koen Casteels
 • Toby Alderweireld
 • Vincent Kompany
 • Jan Vertonghen
 • Thomas Meunier
 • Thomas Vermaelen
 • Dedryck Boyata
 • Axel Witsel
 • Kevin De Bruyne
 • Marouane Fellaini
 • Adnan Januzaj
 • Mousa Dembélé
 • Youri Tielemans
 • Yannick Carrasco
 • Leander Dendoncker
 • Nacer Chadli
 • Eden Hazard
 • Thorgan Hazard
 • Romelu Lukaku
 • Dries Mertens
 • Michy Batshuayi
 • Laurent Ciman (standby)
Foto: Francois Lenoir / Ritzau Scanpix

Brasilien

Neymar

Brasilien

Brasiliens landshold.
 • Verdensdel: Sydamerika
 • Indbyggertal: 208,3 mio.
 • Placering på verdensranglisten: 2 (pr. 17. maj 2018)
 • Antal VM: 21
 • Bedste VM-resultat: Verdensmestre i 1958, 1962, 1970, 1994 og 2002
 • Samlet holdværdi (euro): 671,5 mio.
 • Statistik mod Danmark: Brasilien har vundet tre kampe, Danmark har vundet én kamp


Trup:

 • Alisson
 • Thiago Silva
 • Miranda
 • Pedro Geromel
 • Casemiro
 • Filipe Luís
 • Douglas Costa
 • Renato Augusto
 • Gabriel Jesus
 • Neymar
 • Philippe Coutinho
 • Marcelo
 • Marquinhos
 • Danilo
 • Paulinho
 • Cássio
 • Fernandinho
 • Fred
 • Willian
 • Roberto Firmino
 • Taison
 • Fagner
 • Ederson
Foto: Odd Andersen / Ritzau Scanpix

Colombia

James Rodriguez

Colombia

Colombias landshold.
 • Verdensdel: Sydamerika
 • Indbyggertal: 49,4 mio.
 • Placering på verdensranglisten: 16 (pr. 17. maj 2018)
 • Antal VM: 6
 • Bedste VM-resultat: Kvartfinale i 2014
 • Samlet holdværdi (euro): 199,98 mio.
 • Statistik mod Danmark: Har aldrig mødt Danmark


Trup:

 • David Ospina
 • Cristian Zapata
 • Oscar Murillo
 • Santiago Arias
 • Wilmar Barrios
 • Carlos Sanchez
 • Carlos Bacca
 • Abel Aguilar
 • Radamel Falcao
 • James Rodriguez
 • Juan Cuadrado
 • Camilo Vargas
 • Yerry Mina
 • Mateus Uribe
 • Jefferson Lerma
 • Johan Mojica
 • Frank Fabra
 • Miguel Borja
 • Juan Quintero
 • Jose Izquierdo
 • Jose Cuadrado
 • Davinson Sanchez
Foto: Mariana Bazo / Scanpix Denmark

Costa Rica

Keylor Navas

Costa Rica

Costa Ricas landshold.
 • Verdensdel: Nord- og Centralamerika
 • Indbyggertal: 4,9 mio.
 • Placering på verdensranglisten: 25 (pr. 17. maj 2018)
 • Antal VM: 5
 • Bedste VM-resultat: Kvartfinale i 2014
 • Samlet holdværdi (euro): 21,8 mio.


Trup:

 • ​Keylor Navas
 • Johnny Acosta
 • GIancarlo GOnzales
 • Ian Smith
 • Celso Borges
 • Oscar Duarte
 • Christian Bolanos
 • Bryan Oviedo
 • Daniel Colindres
 • Bryan Ruiz
 • Johan Venegas
 • Joel Campbell
 • Rodney Wallace
 • Randall Azofeifa
 • Francisco Calvo
 • Cristian Gamboa
 • Yeltsin Tejeda
 • Patrick Pemberton
 • Kendall Waston
 • David Guzman
 • Marcos Urena
 • Ronald Matarrita
 • Leonel Moreira
Foto: Eric Gaillard / Ritzau Scanpix

Danmark

Eriksen

Danmark

Danmarks landshold.
 • Verdensdel: Europa
 • Indbyggertal: 5,7 mio.
 • Placering på verdensranglisten: 12 (pr. 17. maj 2018)
 • Antal VM: 5
 • Bedste VM-resultat: Kvartfinale i 1998
 • Samlet holdværdi (euro): 172,8 mio.


Trup:

 • Kasper Schmeichel
 • Jonas Lossl
 • Frederik Ronow
 • Simon Kjaer
 • Andreas Christensen
 • Mathias Jorgensen
 • Jannik Vestergaard
 • Henrik Dalsgaard
 • Jens Stryger Larsen
 • Jonas Knudsen
 • William Kvist
 • Thomas Delaney
 • Lukas Lerager
 • Lasse Schone
 • Christian Eriksen
 • Michael Krohn-Dehli
 • Pione Sisto
 • Martin Braithwaite
 • Andreas Cornelius
 • Viktor Fischer
 • Yussuf Poulsen
 • Nicolai Jorgensen
 • Kasper Dolberg
Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

Egypten

Salah

Egypten

Egyptens landshold.
 • Verdensdel: Afrika
 • Indbyggertal: 96 mio.
 • Placering på verdensranglisten: 46 (pr. 17. maj 2018)
 • Antal VM: 3
 • Bedste VM-resultat: Gruppespil
 • Statistik mod Danmark: Danmark har vundet én kamp, og én kamp er endt uafgjort


Trup:

 • Essam El Hadary
 • Ali Gabr
 • Mohamed El-Shennawy
 • Omar Gaber
 • Sam Morsy
 • Ahmed Hegazi
 • Sherif Ekramy
 • Ahmed Fathi
 • Samir Saad
 • Ayman Ashraf
 • Mahmoud Hamdy
 • Mohamed Abdel-Shafy
 • Ahmed Hegazi
 • Ali Gabr
 • Ahmed Elmohamady
 • Tarek Hamed
 • Abdalla Said
 • Mohamed Elneny
 • Kahraba
 • Ramadan Sobhi
 • Trezeguet
 • Amr Warda
 • Mohamed Salah
Foto: Mohamed El-shahed / Scanpix Denmark

England

Kane

England

Det engelske landshold i fodbold.
 • Verdensdel: Europa
 • Indbyggertal: 54,8 mio.
 • Placering på verdensranglisten: 13 (pr. 17. maj 2018)
 • Antal VM: 15
 • Bedste VM-resultat: Verdensmestre i 1966
 • Samlet holdværdi (euro): 339 mio.
 • Statistik mod Danmark: England har vundet 14 kampe, Danmark har vundet seks kampe, og fire kampe er endt uafgjort


Trup:

 • Jack Butland
 • Nick Pope
 • Jordan Pickford
 • Fabian Delph
 • Danny Rose
 • Eric Dier
 • Kyle Walker
 • Kieran Trippier
 • Harry Maguire
 • John Stones
 • Phil Jones
 • Gary Cahill
 • Jordan Henderson
 • Jesse Lingard
 • Ruben Loftus-Cheek
 • Ashley Young
 • Dele Alli
 • Raheem Sterling
 • Harry Kane
 • Jamie Vardy
 • Marcus Rashford
 • Danny Welbeck
Foto: Olly Greenwood / Scanpix Denmark

Frankrig

Mbappe

Frankrig

Frankrigs landshold.
 • Verdensdel: Europa
 • Indbyggertal: 67,2 mio.
 • Placering på verdensranglisten: 7 (pr. 17. maj 2018)
 • Antal VM: 15
 • Bedste VM-resultat: Verdensmestre i 1998
 • Samlet holdværdi (euro): 636,5 mio.
 • Statistik mod Danmark: Frankrig har vundet otte kampe, Danmark har vundet fire kampe, og én kamp er endt uafgjort


Trup:

 • Alphonse Areola
 • Hugo Lloris
 • Steve Mandanda
 • Lucas Hernandez
 • Presnel Kimpembe
 • Benjamin Mendy
 • Benjamin Pavard
 • Adil Rami
 • Djibril Sidibe
 • Samuel Umtiti
 • Raphael Varane
 • N'Golo Kante
 • Blaise Matuidi
 • Steven N'Zonzi
 • Paul Pogba
 • Corentin Tolisso
 • Ousmane Dembele
 • Nabil Fekir
 • Olivier Giroud
 • Antoine Griezmann
 • Thomas Lemar
 • Kylian Mbappe
 • Florian Thauvin
Foto: Gonzalo Fuentes / Scanpix Denmark

Iran

Iran's Sardar Azmoun looks on prior to the international friendly football match between Iran and Uzbekistan at Tehran's Azadi Stadium on May 19, 2018. / AFP PHOTO / ATTA KENARE

Iran

Irans landshold.
 • Verdensdel: Asien
 • Indbyggertal: 80,8 mio.
 • Placering på verdensranglisten: 36 (pr. 17. maj 2018)
 • Antal VM: 5
 • Bedste VM-resultat: Gruppespil
 • Samlet holdværdi (euro): 42,65 mio.
 • Statistik mod Danmark: Har spillet én kamp i 1999, der endte 0-0


Trup:

 • Alireza Beiranvand
 • Rashid Mazaheri
 • Amir Abedzadeh
 • Ehsan Haji Safi
 • Roozbeh Cheshmi
 • Milad Mohammadi
 • Morteza Pouraliganji
 • Mohammad Reza Khanzadeh
 • Pejman Montazeri
 • Majid Hosseini
 • Ramin Rezaeian
 • Mehdi Torabi
 • Saeid Ezatolahi
 • Masoud Shojaei
 • Omid Ebrahimi
 • Vahid Amiri
 • Karim Ansarifard
 • Saman Ghoddos
 • Reza Ghoochannejhad
 • Mehdi Taremi
 • Alireza Jahanbakhsh
 • Sardar Azmoun
 • Ashkan Dejagh
Foto: Atta Kenare / Ritzau Scanpix

Island

Gylfi

Island

Islands landshold.
 • Verdensdel: Europa
 • Indbyggertal: 0,3 mio.
 • Placering på verdensranglisten: 22 (pr. 17. maj 2018)
 • Antal VM: 1
 • Bedste VM-resultat: 2018 er første gang
 • Samlet holdværdi (euro): 62,5 mio.
 • Statistik mod Danmark: Island har aldrig vundet, Danmark har vundet 18 kampe, og tre kampe er endt uafgjort


Trup:

 • Hannes Halldorsson
 • Alex Runarsson
 • Fredrik Schram
 • Birkir Sævarsson
 • Ragnar Sigurdsson
 • Kari Arnason
 • Ari Freyr Skulason
 • Sverrir Ingi Ingason
 • Hördur Björgvin Magnusson
 • Samuel Fridjónsson
 • Hólmar Örn Eyjólfsson
 • Aron Einar Gunnarsson
 • Gylfi Sigurdsson
 • Emil Hallfredsson
 • Birkir Bjarnason
 • Jóhann Berg Gudmundsson
 • Ólafur Ingi Skúlason
 • Arnór Ingvi Traustason
 • Rúrik Gíslason
 • Alfred Finnbogason
 • Jón Daði Böðvarsson
 • Björn Bergmann Sigurðarson
 • Albert Guðmundsson
Foto: Odd Andersen / Scanpix Denmark

Japan

Keisuke Honda

Japan

Japans landshold.
 • Verdensdel: Asien
 • Indbyggertal: 126,7 mio.
 • Placering på verdensranglisten: 60 (pr. 17. maj 2018)
 • Antal VM: 6
 • Bedste VM-resultat: Ottendedelsfinale i 2002 og 2010
 • Samlet holdværdi (euro): 52,75 mio.
 • Statistik mod Danmark: En tabt og en vundet


Trup:

 • Eiji Kawashima
 • Masaaki Higashiguchi
 • Kosuke Nakamura
 • Yuto Nagatomo
 • Tomoaki Makino
 • Maya Yoshida
 • Hiroki Sakai
 • Gōtoku Sakai
 • Gen Shoji
 • Wataru Endo
 • Makoto Hasebe
 • Keisuke Honda
 • Takashi Inui
 • Naomichi Ueda
 • Shinji Kagawa
 • Genki Haraguchi
 • Takashi Usami
 • Gaku Shibasaki
 • Shinji Okazaki
 • Yuya Osako
 • Yoshinori Muto
 • Hotaru Yamaguchi
 • Ryota Oshima
Foto: Kazuhiro Nogi / Scanpix Denmark

Kroatien

Kroatien

Kroatiens landshold.
 • Verdensdel: Europa
 • Indbyggertal: 4,2 mio.
 • Placering på verdensranglisten: 18 (pr. 17. maj 2018)
 • Antal VM: 5
 • Bedste VM-resultat: Nummer 3 i 1998
 • Samlet holdværdi (euro): 294,8 mio.
 • Statistik mod Danmark: Kroatien og Danmark har begge vundet to kampe, og én kamp er endt uafgjort


Trup:

 • Danijel Subasic
 • Lovre Kalinic
 • Dominik Livakovic
 • Vedran Corluka
 • Domagoj Vida
 • Ivan Strinic
 • Dejan Lovren
 • Sime Vrsaljko
 • Josip Pivaric
 • Tin Jedvaj
 • Duje Caleta-Car
 • Luka Modric
 • Ivan Rakitic
 • Mateo Kovacic
 • Milan Badelj
 • Marcelo Brozovic
 • Filip Bradaric
 • Mario Mandzukic
 • Ivan Perisic
 • Nikola Kalinic
 • Andrej Kramaric
 • Marko Pjaca
 • Ante Rebic
Foto: John Sibley / Scanpix Denmark

Marokko

Morocco's captain and defender Medhi Benatia (L) tackles Gabon's forward Axel Meye during their FIFA World Cup 2018 Group C football match between Morocco and Gabon on October 7, 2017 at Mohammed V stadium in Casablanca. FADEL SENNA / AFP

Marokko

Marokkos landshold.
 • Verdensdel: Afrika
 • Indbyggertal: 33,8 mio.
 • Placering på verdensranglisten: 42 (pr. 17. maj 2018)
 • Antal VM: 5
 • Bedste VM-resultat: Ottendedelsfinale i 1986
 • Samlet holdværdi (euro): 98,4 mio.
 • Statistik mod Danmark: Marokko vandt 4-2 i den eneste kamp, de har spillet


Trup:

 • Yassine Bounou
 • Achraf Hakimi
 • Hamza Mendyl
 • Manuel Da Costa
 • Mehdi Benatia
 • Romain Saiss
 • Hakim Ziyach
 • Karim El Ahmadi
 • Ayoub El Kaabi
 • Younes Belhanda
 • Faycal Fajr
 • Monir El Kajoui
 • Khalid Boutaib
 • Mbark Boussoufa
 • Youssef Ait Bennasser
 • Noureddine Amrabat
 • Nabil Dirar
 • Amine Harit
 • Youssef En Nesyri
 • Aziz Bouhaddouz
 • Sofyan Amrabat
 • Ahmed Tagnaouti
 • Mehdi Carcela
Foto: Fadel Senna / Scanpix Denmark

Mexico

Ochoa

Mexico

Mexicos landshold.
 • Verdensdel: Nord- og Centralamerika
 • Indbyggertal: 119,5 mio.
 • Placering på verdensranglisten: 15 (pr. 17. maj 2018)
 • Antal VM: 16
 • Bedste VM-resultat: Kvartfinale i 1970 og 1986
 • Samlet holdværdi (euro): 119,6 mio.
 • Statistik mod Danmark: Mexico har vundet to kampe, Danmark har vundet tre kampe, og én kamp er endt uafgjort


Trup:

 • Jose Corona
 • Hugo AYala
 • Carlos Salcedo
 • Rafael MArquez
 • Diego Reyes
 • Jonathan Dos Santos
 • Miguel Layan
 • MArco Fabian
 • Raul Jimenez
 • Giovani Dos Santos
 • Carlos Vela
 • Alfredo Talavera
 • Guillermo Ochoa
 • JAvier Hernandez
 • Hector Moreno
 • Hector Herrera
 • Jesus Corona
 • Andres Guardado
 • Oribe PEralta
 • JAvier Aquino
 • Edson Alvarez
 • Hirving Lozano
 • Jesus Gallardo
Foto: Pedro Pardo / Scanpix Denmark

Nigeria

Victor Moses

Nigeria

Nigerias landshold.
 • Verdensdel: Afrika
 • Indbyggertal: 186 mio.
 • Placering på verdensranglisten: 47 (pr. 17. maj 2018)
 • Antal VM: 6
 • Bedste VM-resultat: Ottendedelsfinale i 1994, 1998 og 2014
 • Samlet holdværdi (euro): 91,75 mio.
 • Statistik mod Danmark: Danmark har vundet 4-1 i den eneste kamp, de har spillet


Trup:

 • Daniel Akpeyi
 • Ikechukwu Ezenwa
 • Francis Uzoho
 • William Troost-Ekong
 • Abdullahi Shehu
 • Kenneth Omeruo
 • Elderon Echiejile
 • Leon Balogun
 • Bryan Idowu
 • Chidizie Awaziem
 • Tyrone Ebuehi
 • John Obi Mikel
 • Ogenyi Onazi
 • John Ogu
 • Wilfred Ndidi
 • Oghenkaro Etebo
 • Joel Obi
 • Odion Ighalo
 • Ahmed Musa
 • Victor Moses
 • Alex Iwobi
 • Kelechi Iheanacho
 • Simeon Nwankwo
Foto: Evaristo Sa / Scanpix Denmark

Panama

Panamas Michael Murillo (2) og Danmarks Jens Stryger Larsen (17) under venskabskampen mellem Danmark og Panama på Brøndby Stadion, torsdag den 22. marts 2018. Danmark vinder 1-0 over Panama.. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Scanpix 2018)

Panama

Panamas landshold.
 • Verdensdel: Nord- og Centralamerika
 • Indbyggertal: 4 mio.
 • Placering på verdensranglisten: 55 (pr. 17. maj 2018)
 • Antal VM: 1
 • Bedste VM-resultat: 2018 er første gang
 • Samlet holdværdi (euro): 5,25 mio.
 • Statistik mod Danmark: Danmark vandt 1-0 i en testkamp i marts


Trup:

 • Jose Calderon
 • Jaime Penedo
 • Alex Rodriguez
 • Felipe Baloy
 • Harold Cummings
 • Eric Davis
 • Fidel Escobar
 • Adolfo Machado
 • Michael Murillo
 • Luis Ovalle
 • Roman Torres
 • Edgar Barcenas
 • Armando Cooper
 • Anibal Godoy
 • Gabriel Gomez
 • Valentín Pimentel
 • Alberto Quintero
 • Jose Luis Rodríguez
 • Abdiel Arroyo
 • Ismael Diaz
 • Blas Perez
 • Luis Tejada
 • Gabriel Torres
Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

Peru

Peru's defender Christian Ramos celebrates after scoring against Paraguay during their 2018 FIFA World Cup qualifier football match in Asuncion, on November 10, 2016. . NORBERTO DUARTE / AFP

Peru

Perus landshold.
 • Verdensdel: Sydamerika
 • Indbyggertal: 31,8 mio.
 • Placering på verdensranglisten: 11 (pr. 17. maj 2018)
 • Antal VM: 29
 • Bedste VM-resultat: Kvartfinale i 1970
 • Samlet holdværdi (euro): 32,6 mio.
 • Statistik mod Danmark: Holdene har aldrig mødt hinanden


Trup:

 • Pedro Gallese
 • Jose Carvallo
 • Carlos Caceda
 • Luis Advincula
 • Miguel Araujo
 • Aldo Corzo
 • Nilson Loyola
 • Christian Ramos
 • Alberto Rodriguez
 • Anderson Santamaria
 • Miguel Trauco
 • Pedro Aquino
 • Wilmar Cartagena
 • Cristian Cueva
 • Edison Flores
 • Paolo Hurtado
 • Renato Tapia
 • Yoshimar Yotun
 • André Carrillo
 • Raul Ruidiaz
 • Jefferson Farfan
 • Andy Polo
 • Paolo Guerrero
Foto: Norberto Duarte / Scanpix Denmark

Polen

Poland's forward Robert Lewandowski reacts after he scored a goal during the FIFA World Cup 2018 qualification football match between Poland and Montenegro in Warsaw on October 8, 2017. / AFP PHOTO / JANEK SKARZYNSKI

Polen

Polens landshold.
 • Verdensdel: Europa
 • Indbyggertal: 38,6 mio.
 • Placering på verdensranglisten:10 (pr. 17. maj 2018) 
 • Antal VM: 8
 • Bedste VM-resultat: Nummer 3 i 1974 og 1982
 • Samlet holdværdi (euro): 220,33 mio.
 • Statistik mod Danmark: Polen har vundet otte kampe, Danmark har vundet 11 kampe, og én kamp er endt uafgjort


Trup:

 • Wojciech Szczęsny
 • Michał Pazdan
 • Artur Jędrzejczyk
 • Thiago Cionek
 • Jan Bednarek
 • Jacek Góralski
 • Arkadiusz Milik
 • Karol Linetty
 • Robert Lewandowski
 • Grzegorz Krychowiak
 • Kamil Grosicki
 • Bartosz Białkowski
 • Maciej Rybus
 • Łukasz Teodorczyk
 • Kamil Glik
 • Jakub Błaszczykowski
 • Sławomir Peszko
 • Bartosz Bereszyński
 • Piotr Zieliński
 • Łukasz Piszczek
 • Rafał Kurzawa
 • Łukasz Fabiański
 • Dawid Kownacki
Foto: Janek Skarzynski / Scanpix Denmark

Portugal

Ronaldo

Portugal

Portugals landshold.
 • Verdensdel: Europa
 • Indbyggertal: 10,3 mio.
 • Placering på verdensranglisten: 4 (pr. 17. maj 2018)
 • Antal VM: 7
 • Bedste VM-resultat: Nummer 3 i 1966
 • Samlet holdværdi (euro): 279,1 mio.
 • Statistik mod Danmark: Portugal har vundet 11 kampe, Danmark har vundet tre kampe, og to kampe er endt uafgjort


Trup:

 • Anthony Lopes
 • Beto
 • Rui Patricio
 • Bruno Alves
 • Cedric Soares
 • Jose Fonte
 • Mario Rui
 • Pepe
 • Raphael Guerreiro
 • Ricardo Pereira
 • Ruben Dias
 • Adrien Silva
 • Bruno Fernandes
 • Joao Mario
 • Joao Moutinho
 • Manuel Fernandes
 • William Carvalho
 • Andre Silva
 • Bernardo Silva
 • Cristiano Ronaldo
 • Gelson Martins
 • Goncalo Guedes
 • Ricardo Quaresma
Foto: Francisco Leong / Scanpix Denmark

Rusland

Akinfeev

Rusland

Ruslands landshold.
 • Verdensdel: Europa
 • Indbyggertal: 144,5 mio.
 • Placering på verdensranglisten: 66 (pr. 17. maj 2018)
 • Antal VM: 11
 • Bedste VM-resultat: Nummer 4 i 1966
 • Samlet holdværdi (euro): 138,6 mio.
 • Statistik mod Danmark: Har spillet én kamp i 2012, som Rusland vandt 2-0


Trup:

 • Igor Akinfeev
 • Vladimir Gabulov
 • Andrei Lunev
 • Ilya Kutepov
 • Mario Fernandes
 • Vladimir Granat
 • Fyodor Kudryashov
 • Andrei Semenov
 • Akhmat Igor Smolnikov
 • Sergei Ignashevic
 • Aleksandr Samedov
 • Roman Zobnin
 • Alan Dzagoev
 • Aleksandr Golovin
 • Anton Miranchuk
 • Yury Gazinskiy
 • Aleksandr Yerokhin
 • Daler Kuzyayev
 • Yuri Zhirkov
 • Denis Cheryshev
 • Artem Dzyuba
 • Tula Fedor Smolov
 • Aleksei Miranchuk
Foto: Pascal Guyot / Scanpix Denmark

Saudi-Arabien

Saudi Arabia's midfielder Salem Al-Dawsari controls the ball during the friendly football match between Saudi Arabia and Greece at the Olympic stadium in Sevilla on May 15, 2018. / AFP PHOTO / CRISTINA QUICLER

Saudi-Arabien

Saudi-Arabiens landshold.
 • Verdensdel: Asien
 • Indbyggertal: 33 mio.
 • Placering på verdensranglisten: 67 (pr. 17. maj 2018)
 • Antal VM: 5
 • Bedste VM-resultat: Ottendedelsfinale i 1994
 • Samlet holdværdi (euro): 18,68 mio.
 • Statistik mod Danmark: Danmark har vundet tre ud af tre kampe


Trup:

 • Yasser Al Mosailem
 • Assaf Al-Qarni
 • Abdullah Al-Mayouf
 • Mohammed Al-Owais
 • Osama Hawsawi
 • Omar Hawsawi
 • Mansoor Al-Harbi
 • Yasser Al-Shahrani
 • Motaz Hawsawi
 • Saeed Al Mowalad
 • Mohammed Al-Breik
 • Mohammed Jahfali
 • Ali Al Bulaihi
 • Taisir Al-Jassim
 • Yahya Al-Shehri
 • Nawaf Al-Abed
 • Salman Al-Faraj
 • Abdulmalek Al-Khaibri
 • Salem Al-Dawsari
 • Housain Al-Mogahwi
 • Abdullah Otayf
 • Mohamed Kanno
 • Mohammed Al-Kwikbi
 • Abdullah Al-Khaibari
 • Hattan Bahebri
 • Fahad Al-Muwallad
 • Mohammad Al-Sahlawi
 • Muhannad Assiri
Foto: Cristina Quicler / Ritzau Scanpix

Schweiz

Xhaka

Schweiz

Schweiz' landshold.
 • Verdensdel: Europa
 • Indbyggertal: 8,4 mio.
 • Placering på verdensranglisten: 6 (pr. 17. maj 2018)
 • Antal VM: 10
 • Bedste VM-resultat: Kvartfinale i 1934, 1938 og 1954
 • Samlet holdværdi (euro): 183 mio.
 • Statistik mod Danmark: Schweiz har vundet to kampe, Danmark har vundet tre kampe, og fem kampe er endt uafgjort


Trup:

 • Yann Sommer
 • Yvon Mvogo
 • Roman Bürki
 • Stephan Lichtsteiner
 • Francois Moubandje
 • Nico Elvedi
 • Manuel Akanji
 • Michael Lang
 • Ricardo Rodriguez
 • Johan Djourou
 • Fabian Schär
 • Remo Freuler
 • Granit Xhaka
 • Valon Behrami
 • Steven Zuber
 • Blerim Dzemaili
 • Gelson Fernandes
 • Denis Zakaria
 • Xherdan Shaqiri
 • Breel Embolo
 • Haris Seferovic
 • Mario Gavranovic
 • Josip Drmic
Foto: Fabrice Coffrini / Scanpix Denmark

Senegal

Senegal's forward Sadio Mane reacts after missing a goal opportunity during the 2017 Africa Cup of Nations group B football match between Senegal and Zimbabwe in Franceville on January 19, 2017. . KHALED DESOUKI / AFP

Senegal

Senegals landshold.
 • Verdensdel: Afrika
 • Indbyggertal: 15,4 mio.
 • Placering på verdensranglisten: 28 (pr. 17. maj 2018)
 • Antal VM: 2
 • Bedste VM-resultat: Kvartfinale i 2002
 • Samlet holdværdi (euro): 217,55 mio.
 • Statistik mod Danmark: Danmark har vundet to kampe, og én kamp er endt uafgjort


Trup:

 • Abdoulaye Diallo
 • Alfred Gomis
 • Khadim Ndiaye
 • Lamine Gassama
 • Saliou Ciss
 • Kalidou Koulibaly
 • Kara Mbodii
 • Youssouf Sabaly
 • Salif Sane
 • Moussa Wague
 • Idrissa Gueye
 • Cheikhou Kouyate
 • Alfred Ndiaye
 • Badou Ndiaye
 • Cheikh Ndoye
 • Ismaila Sarr
 • Keita Balde
 • Mame Biram Diouf
 • Moussa Konate
 • Sadio Mane
 • Mbaye Niang
 • Diafra Sakho
 • Moussa Sow
Foto: Khaled Desouki / Scanpix Denmark

Serbien

Serbia's midfielder Nemanja Matic looks on ahead of the FIFA World Cup 2018 football qualification match between Serbia and Georgia at Rajko Mitic stadium in Belgrade on October 9, 2017.ANDREJ ISAKOVIC / AFP

Serbien

Serbiens landshold.
 • Verdensdel: Europa
 • Indbyggertal: 7,1 mio.
 • Placering på verdensranglisten: 35 (pr. 17. maj 2018)
 • Antal VM: 12
 • Bedste VM-resultat: Nummer 4 i 1930 og 1962
 • Samlet holdværdi (euro): 200,9 mio.
 • Statistik mod Danmark: Danmark har vundet to ud af to kampe


Trup:

 • Vladimir Stojkovic
 • Predrag Rajkovic 
 • Marko Dmitrovic
 • Aleksandar Kolarov 
 • Antonio Rukavina 
 • Milan Rodic 
 • Branislav Ivanovic 
 • Uros Spajic 
 • Milos Veljkovic 
 • Dusko Tosic
 • Nikola Milenkovic
 • Nemanja Matic 
 • Luka Milivojevic 
 • Marko Grujic 
 • Dusan Tadic 
 • Andrija Zivkovic 
 • Filip Kostic 
 • Nemanja Radonjic 
 • Sergej Milinkovic-Savic
 • Adem Ljalic
 • Aleksandar Mitrovic 
 • Aleksandar Prijovic 
 • Luka Jovic
Foto: Andrej Isakovic / Scanpix Denmark

Spanien

Iniesta

Spanien

Spaniens landshold.
 • Verdensdel: Europa
 • Indbyggertal: 46,5 mio.
 • Placering på verdensranglisten: 8 (pr. 17. maj 2018)
 • Antal VM: 15
 • Bedste VM-resultat: Verdensmestre i 2010
 • Samlet holdværdi (euro): 643,5 mio.
 • Statistik mod Danmark: Spanien har vundet 12 kampe, Danmark har vundet to kampe, og to kampe er endt uafgjort


Trup:

 • David de Gea
 • Pepe Reina
 • Kepa Arrizabalaga
 • Dani Carvajal
 • Alvaro Odriozola
 • Gerard Pique
 • Sergio Ramos
 • Nacho
 • Cesar Azpilicueta
 • Jordi Alba
 • Nacho Monreal
 • Sergio Busquets
 • Saul Niquez
 • Koke
 • Thiago Alcantara
 • Andres Iniesta
 • David Silva
 • Isco
 • Marco Asensio
 • Lucas Vazquez
 • Iago Aspas
 • Rodrigo
 • Diego Costa
Foto: Lluis Gene / Scanpix Denmark

Sverige

Sweden's goalkeeper Robin Olsen reacts during the FIFA World Cup 2018 qualification football match between Sweden and France in Solna on June 9, 2017.Jonathan NACKSTRAND / AFP

Sverige

Sveriges landshold.
 • Verdensdel: Europa
 • Indbyggertal: 10,1 mio.
 • Placering på verdensranglisten: 23 (pr. 17. maj 2018)
 • Antal VM: 12
 • Bedste VM-resultat: Nummer 2 i 1958
 • Samlet holdværdi (euro): 104,4 mio.
 • Statistik mod Danmark: Sverige har vundet 46 kampe, Danmark har vundet 40 kampe, og 19 kampe er endt uafgjort


Trup:

 • Robin Olsen
 • Karl-Johan Johnsson
 • Kristoffer Nordfeldt
 • Mikael Lustig
 • Victor Lindelöf
 • Andreas Granqvist
 • Martin Olsson
 • Ludwig Augustinsson
 • Filip Helander
 • Emil Krafth
 • Pontus Jansson
 • Victor Claesson
 • Jimmy Durmaz
 • Emil Forsberg
 • Sebastian Larsson
 • Gustav Svensson
 • Albin Ekdal
 • Oscar Hiljemark
 • Markus Rohdén
 • Marcus Berg
 • John Guidetti
 • Isaac Kiese Thelin
 • Ola Toivonen
Foto: Jonathan Nackstrand / Scanpix Denmark

Sydkorea

Soccer Football - International Friendly - Northern Ireland vs South Korea - National Football Stadium at Windsor Park, Belfast, Britain - March 24, 2018 South Korea's Son Heung-Min Action Images via Reuters/Jason Cairnduff

Sydkorea

Sydkoreas landshold.
 • Verdensdel: Asien
 • Indbyggertal: 51,5 mio.
 • Placering på verdensranglisten: 61 (pr. 17. maj 2018)
 • Antal VM: 10
 • Bedste VM-resultat: Nr. 4 i 2002
 • Samlet holdværdi (euro): 68,68 mio.
 • Statistik mod Danmark: Én sejr til Danmark og én kamp er endt uafgjort


Trup:

 • Kim Seung-Gyu
 • Kim Jin-Hyeon
 • Cho Hyun-Woo
 • Kim Young-Gwon
 • Jang Hyun-Soo
 • Jung Seung-Hyun
 • Yun Yong-Sun
 • Oh Ban-Suk
 • Kim Min-Woo
 • Park Joo-Ho
 • Hong Chul
 • Go Yo-Han
 • Lee Yong
 • Ki Sung-Yueng
 • Jung Woo-Young
 • Ju Se-Jong
 • Koo Ja-Cheol
 • Lee Jae-Sung
 • Lee Seung-Woo
 • Moon Seon-Min
 • Kim Shin-Wook
 • Son Heung-Min
 • Hwang Hee-Chan
Foto: Jason Cairnduff / Ritzau Scanpix

Tunesien

Tunisian striker Wahbi Khazri runs after the ball during a friendly soccer match between Tunisia and Algeria on January 11, 2015 at Rades Olympic Stadium in Tunis. AFP PHOTO/ FETHI BELAID. FETHI BELAID / AFP

Tunesien

Tunesiens landshold.
 • Verdensdel: Afrika
 • Indbyggertal: 11 mio.
 • Placering på verdensranglisten: 14 (pr. 17. maj 2018)
 • Antal VM: 5
 • Bedste VM-resultat: Gruppespil.
 • Samlet holdværdi (euro): 31,15 mio.
 • Statistik mod Danmark: Danmark har vundet 2-1 i den eneste kamp, de har spillet


Trup:

 • Aymen Mathlouthi
 • Farouk Ben Mustapha
 • Mouez Hassen
 • Hamdi Nagguez
 • Dylan Bronn
 • Rami Bedoui
 • Yohan Benalouane
 • Syam Ben Youssef
 • Yassine Meriah
 • Oussama Haddadi
 • Ali Maaloul
 • Ellyes Skhiri
 • Mohamed Amine Ben Amor
 • Ghaylene Chalali
 • Ferjani Sassi
 • Ahmed Khalil
 • Saifeddine El Khaoui
 • Fakhreddine Ben Youssef
 • Anice Badri
 • Bassem Srarfi
 • Wahbi Khazri
 • Naim Sliti
 • Saber Khalifa
Foto: Fethi Belaid / Scanpix Denmark

Tyskland

Kroos

Tyskland

Tysklands landshold.
 • Verdensdel: Europa
 • Indbyggertal: 82,3 mio.
 • Placering på verdensranglisten: 1 (pr. 17. maj 2018)
 • Antal VM: 12
 • Bedste VM-resultat: Verdensmestre i 1954, 1974, 1990 og 2014
 • Samlet holdværdi (euro): 636,5 mio.
 • Statistik mod Danmark: Tyskland har vundet 16 kampe, Danmark har vundet ni kampe, og tre kampe er endt uafgjort


Trup:

 • Manuel Neuer
 • Marc-Andre ter Stegen
 • Kevin Trapp
 • Jerome Boateng
 • Mats Hummels
 • Joshua Kimmich
 • Mathias Ginter
 • Jonas Hector
 • Marvin Plattenhardt
 • Antonio Rüdiger
 • Niklas Süle
 • Julian Brandt
 • Toni Kroos
 • Julian Draxler
 • Mesut Özil
 • Leon Goretzka
 • Ilkay Gündogan
 • Sami Khedira
 • Sebastian Rudy
 • Mario Gomez
 • Thomas Müller
 • Marco Reus
 • Timo Werner
Foto: Ina Fassbender / Scanpix Denmark

Uruguay

Suarez

Uruguay

Uruguays landshold.
 • Verdensdel: Sydamerika
 • Indbyggertal: 3,4 mio.
 • Placering på verdensranglisten: 17 (pr. 17. maj 2018)
 • Antal VM: 13
 • Bedste VM-resultat: Verdensmestre i 1930 og 1950
 • Samlet holdværdi (euro): 207,15 mio.
 • Statistik mod Danmark: Danmark har vundet to ud af to kampe


Trup:

 • Fernando Muslera
 • Jose Gimenez
 • Diego Godin
 • Guillermo Varela
 • Carlos Sanches
 • Rodrigo Bentancur
 • Cristian Rodriguez
 • Nahitan Nandez
 • Luis Suarez
 • Giorgian De Arrascaeta
 • Cristhian Stuani
 • Martin Campana
 • Gaston Silva
 • Lucas Torreira
 • Matias Vecino
 • Maximiliano Pereira
 • Diego Laxalt
 • Maximiliano Gomez
 • Sebastian Coates
 • Jonathan Urretaviscaya
 • Edinson Cavani
 • Martin Caceres
 • Martin Silva
Foto: Miguel Rojo / Scanpix Denmark