Fodbold

Randers-anfører stopper karrieren efter sæsonen

Mads Agensen kom til Randers i 2013. Henning Bagger / Scanpix Denmark

Mads Agesen har spillet sin sidste fodboldkamp på topniveau, når sæsonen er slut for Randers FC.

Randers FC skal på udkig efter en ny anfører, når sæsonen er forbi.

Holdets nuværende kaptajn, Mads Agesen, stopper nemlig karrieren, når Kronjyderne har spillet deres sidste kamp i sæsonen.

Det skriver Randers på sin hjemmeside.

- Randers FC og Randers som by er kommet til at betyde rigtigt meget for mig. Det er her, jeg for alvor har slået mit navn fast som superligaspiller.

- Det er også her, at jeg har stiftet familie. Så det bliver noget af en omvæltning at skulle i gang med noget andet, siger Mads Agesen.

Den 35-årige forsvarsspiller, der har spillet 124 kampe for Randers, kom til klubben i sommeren 2013 efter tre år i AC Horsens. Tidligere har han blandt andet optrådt for FC Fredericia og Aarhus Fremad.

Når sæsonen er forbi, skal han i stedet sælge forsikringer. Men først har han og Randers en vigtig opgave i ligaen.

- Lige nu er der dog fuld fokus på den mission, vi er på i forhold til at sikre overlevelse i ligaen. Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan både på og uden for banen, for at det skal lykkes.

- Randers skal have et hold i den bedste danske fodboldrække, og det er det, vi skal bevise i den kommende tid. Det skal lykkes, siger han.

Randers ligger nummer tre i den ene af de to nedrykningspuljer i Superligaen. Der er langt op til OB og Sønderjyske på den rigtige side af stregen.