Fodbold

Politi og vagter til stede - utilfredse AaB-fans demonstrerer til træning

30-40 fans mødte lørdag op med AaB's træningsanlæg. Dette billede er fra Superliga-kampen mellem Hobro IK og AaB fra sidste år. Henning Bagger / Scanpix Denmark

Politi og vagter var til stede, da en gruppe fans mødte op til AaB's træning for at demonstrere. Det hele forløb dog ganske roligt.

Der var mødt lidt ekstra folk op til AaB's træning, end der plejer at være en lørdag formiddag inden kampdag.

Inden aalborgensernes kamp søndag mod AC Horsens i Superligaen var 30-40 fans mødt op ved AaB's træning for at demonstrere. Det skriver avisen Nordjyske.

Supporterne var angiveligt utilfredse med den seneste tids præstationer. Det kulminerede senest onsdag aften, hvor AaB blev slået ud af DBU Pokalen af FC Fredericia fra 1. division med et nederlag på 1-3.

Ifølge Nordjyske var politi og vagter også mødt op til demonstrationene, men det hele forløb dog ganske roligt.

Tilhængerne blev mødt af sportsdirektør Allan Gaarde, træner Morten Wieghorst samt Rasmus Würtz og Jores Okore, hvorefter de tog en længere snak.

- Det gør da et meget stort indtryk, at der er så mange, der dukker op. Det viser jo, at de føler noget for klubben, og at de virkelig er frustrerede, når det ikke går godt. Og vi har fuld forståelse over, at de var frustrerede, men håber også på lidt forståelse den anden vej, for det var vi helt bestemt også efter den præstation, siger anfører Rasmus Würtz til avisen.

AaB er nummer fem i mesterskabsslutspillet, hvor de har 11 point op til FC København på fjerdepladens. De er kun ét point foran AC Horsens under dem.