Topklub giver fans pengene tilbage efter ydmygelse

16x9
Monacos fans får pengene retur for deres billetter efter nederlaget til PSG. Foto: Thomas Samson / Ritzau Scanpix

De Monaco-fans, der var på stadion mod PSG, kan se frem til at få pengene tilbage. Det har klubbens bestyrelse besluttet.

7-1.

Så stort et nederlag måtte Monaco søndag indkassere, da klubben spillede topkamp i den franske Ligue 1 mod Paris Saint-Germain.

Men ikke nok med, at Monacos fans måtte se klubben lide et stort nederlag, så fik PSG samtidig et så stort pointforspring, at de ikke længere kan indhentes i tabellen og nu er mestre.

Derfor har AS Monacos bestyrelse nu valgt at række en trøstende hånd ud til de fans, der havde valgt at tage turen fra fyrstedømmet til PSG’s hjemmebane Parc des Princes i Paris, hvor de altså måtte overvære den store ydmygelse.

På Twitter skriver klubben, at de har valgt at give pengene tilbage til de Monaco-fans, der var på stadion søndag aften.

’Et mareridt’

Det var dog ikke kun klubbens fans, der fik en dårlig oplevelse på Parc des Princes. Også Monaco-træneren Leonardo Jardim var hårdt ramt efterfølgende.

- Det var en meget dårlig kamp. Et mareridt. Vi tabte stort set alle dueller. Vi lukkede mål ind, når vi stod dybt. Men hvad der var værre end nederlaget, er måden, vi tabte på. Intet gik godt. Jeg tror, at det er det største nederlag i min karriere. Jeg tror, at det vil efterlade et mærke, siger han til klubbens hjemmeside.

Nu må klubben i stedet dedikere sæsonens sidste fem kampe til at holde på andenpladsen, så sølvmedaljerne kan komme i hus.

I Ligue 1 har de efter 33 kampe 70 point. Det er fire mere end både Lyon og Marseille på henholdsvis anden- og tredjepladsen.

Monaco mangler at møde Guingamp, Amiens, Caen, St. Etienne og Troyes.