Christian Eriksen på årets hold i England - se holdet her

16x9
Christian Eriksen er en del af 'Årets hold' i engelsk fodbold. Foto: Dylan Martinez / Ritzau Scanpix

Danske Christian Eriksen har gjort det så godt i den engelske Premier League, at hans med- og modspillere har stemt ham ind på 'Årets hold'.

En imponerende sæson af Christian Eriksen bliver nu kronet med en plads på ’Årets hold’ i engelsk fodbold.

Det er fodboldspillernes egen forening Professional Footballers' Association, der ud fra medlemmernes stemmer udnævner sæsonens 11 bedste spillere.

Da PFA's version af årets hold er sat af med- og modspillere, regnes netop denne version af årets hold som den mest prestigefulde at være en del af.

Christian Eriksen, der i denne sæson har scoret 10 mål og lagt op til ni øvrige, er stemt ind sammen med to holdkammerater fra Tottenham: forsvarsspilleren Jan Vertonghen og angriberen Harry Kane.

Tottenham-trioen kan dog ikke hamle op med mesterholdet Manchester City, der er repræsenteret med flest spillere. Hele fem mand fra den engelske mester er med blandt de 11 udvalgte.

Målmand: David De Gea, Manchester United

Forsvar: Kyle Walker, Manchester City - Jan Vertonghen, Tottenham - Nicolás Otamendi, Manchester City - Marcos Alonso, Chelsea

Midtbane: David Silva, Manchester City - Kevin De Bruyne, Manchester City - Christian Eriksen, Tottenham

Angreb: Harry Kane, Tottenham - Mohamed Salah, Liverpool - Sergio Agüero, Manchester City

Nomineringer til 'Årets spiller'

I forbindelse med præsentationen af 'Årets hold' har PFA også udnævnt de nominerede til titlen som 'Årets spiller' i Premier League.

Her er Eriksen ikke med. Det er hans holdkammerat Harry Kane til gengæld. Derudover er det værd at bemærke, at Leroy Sane fra Manchester City er nomineret som 'Årets spiller', selvom han ikke er med på årets hold.

De nominerede som 'Årets spiller':

  • Kevin de Bruyne
  • David De Gea
  • Harry Kane
  • Mohamed Salah
  • Leroy Sane
  • David Silva