Fodbold

Jon Dahl havnet i retssag - stalker truede med at forgifte hans kone

Jon Dahl Tomassen har været forfulgt af en hollandsk kvinde i fire år, som blandt andet har truet med at forgifte danskerens kone.

Jon Dahl Tomasson er i disse dage impliceret i en retssag i Holland.

Assistenttræneren for det danske fodboldlandshold har sammen med sin anklager åbnet en sag imod en 29-årige hollandsk kvinde, der igennem fire år har forfulgt og chikaneret Jon Dahl Tomasson og hans familie i Holland. Det skriver det hollandske medie ad.nl.

Kvinden, der har ageret som en stalker, skulle blandt andet have udgivet sig for at være Tomassons forlovede og angiveligt have skrevet til flere arbejdskolleger, at hun er moderen til danskerens to sønner. 

På Instagram skulle hun også have udgivet sig for at være hans kæreste, hvor hun havde postet et minipuleret billede med den tidligere AC Milan- og Feyenoord-angriber.

Ifølge ad.nl fortæller den 29-årige kvinde i retten, at det hele startede som en joke, men at det var blevet en besættelse for hende.

Under retssagen, der foregår i byen Rotterdam, kom det ifølge det hollandske medie også frem, at kvinden også skulle have truet med at forgifte Jon Dahl Tomassons kone, og at familien har levet i frygt for, at hun ville opsøge dem.

Landsholdets assistenttræner vil ikke selv gå ind i sagen, men det hollandske medie har fået denne kommentar fra danskerens talsperson.

- Det har været en hård periode, som har været stressende for min familie og jeg. Jeg håber på, at vi kan glemme det, når der kommer en afgørelse, lyder meldingen.

Retssagen startede i slutningen af april, og det forventes, at der kommer en afgørelse i midten af maj.