VM fodbold

Fransk profil melder afbud til VM

Forsvarsspilleren Laurent Koscielny kommer ikke med til VM i Rusland, efter han blev skadet torsdag aften, oplyser det franske fodboldforbund.

Der var spillet omkring ti minutter af Europa League-semifinalen mellem Arsenal og Atletico Madrid, da Laurent Koscielny faldt til jorden.

Den 32-årige franske forsvarsspiller havde ondt og tog sig til sin højre akillessene. Han var i store smerter og måtte udgå.

Arsenal Manager Arsene Wenger var alt andet end optimistisk på sin forsvarsspilleres vegne efter kampen og vurderede, at Koscielny havde revet akillessenen over.

Fredag aften melder det franske fodboldforbund, at Koscielny blev så skadet i situationen, at han kommer til at misse VM-slutrunden i Rusland, hvor Danmark er i pulje med Frankrig.

Og det til stor ærgrelse for landstræner Didier Deschamps.

- Det er et stort slag for det franske landshold.

- En skade kommer aldrig belejligt. Jeg er virkelig ked af det på Laurents vegne, for VM var også et vigtigt moment i hans karriere, lyder det fra Deschamps i en pressemeddelelse fra forbundet fredag aften.

Laurent Koscielny har spillet 51 landskampe for Frankrig. Han havde ifølge AP allerede planlagt at trække sig fra landsholdsfodbold efter VM.

Den historie bekræfter den franske landstræner.

- Ja, han havde annonceret, at VM ville blive hans sidste for det franske landshold.

Arsenals håb om en europæisk titel blev også knust med Atlético Madrids sejr på 1-0. Det første opgør i London var endt 1-1.