Fodbold

Truede med at forgifte Jon Dahls kone - nu er hollandsk kvinde frikendt

Retten i Rotterdam har ikke fundet grund til at dømme kvinden, der angiveligt har chikaneret Jon Dahl Tomasson i fire år.

Kvinden, der angiveligt har stalket Jon Dahl Tomasson i fire år, er blevet frikendt. 

Retssagen fandt sted torsdag i Rotterdam, hvor dommeren ikke fandt den 29-årige kvindes handlinger "strukturelle nok". Det skriver det hollandske medie AD.

Kvinden har angiveligt forfulgt og chikaneret Jon Dahl Tomasson og hans familie i Holland gennem en periode på fire år. Chikanen har blandt andet fundet sted på Instagram, hvor den 29-årige kvinde har givet sig ud for at være hans forlovede og mor til hans to sønner.

Under retssagen er det i øvrigt kommet frem, at kvinden skulle have truet med at forgifte Jon Dahl Tomassons kone, og at familien har levet i frygt for, at hun ville opsøge dem. 

Selv har kvinden forklaret for retten, at det hele startede som en joke, men siden udviklede sig til en besættelse for hende. Men nu er hun altså frikendt.

Tomassons talsperson har ifølge AD tidligere udtalt følgende på vegne af danskeren:

- Det har været en hård periode, som har været stressende for min familie og jeg. Jeg håber på, at vi kan glemme det, når der kommer en afgørelse.

Landsholdets assistenttræner havde krævet en betinget fængselsstraf på to måneder og et kontaktforbud, men fik altså ingen af delene.