Fodbold

Du stemmer: Hvem skal sies fra inden VM?

35 spillere skal reduceres til 23, inden den danske VM-trup er fundet. Du kan give et bud på, hvem der skal med til VM, og hvem der skal blive hjemme.

35 danske navne blev i dag læst op af Åge Hareide, da han i Brøndby præsenterede den danske bruttotrup forud for verdensmesterskabet i fodbold om en måned.

Inden det danske landshold drager afsted mod Rusland, skal den trup reduceres med 12 mand, således at den danske trup består af 23 spillere.

I løbet af foråret vil TV 2 SPORT med din hjælp finde frem til de 23, der ifølge tv2.dk's brugere skal repræsentere Danmark ved slutrunden. 

Deadline er den 4. juni, hvor Dansk Boldspil-Union (DBU) senest skal have indsendt den danske VM-trup til det internationale fodboldforbund (FIFA).

De 35 spillere, der i dag blev udtaget til bruttotruppen, er listet herunder og delt op i fire kategorier: Målmænd, forsvarsspillere, midtbanespillere og angribere. Det er så op til dig at give den enkelte spiller enten en pil op, hvis du mener, at spilleren skal med til VM, eller en pil ned, hvis du mener, at spilleren ikke skal med til VM.

Afstemningen er åben indtil den 4. juni. TV 2 SPORT udtager herefter tv2.dk's brugeres danske VM-trup.

Hvilke målmænd skal med til VM?

    Hvilke forsvarsspillere skal med til VM?

      Hvilke midtbanespillere skal med til VM?

        Hvilke angribere skal med til VM?