AaB forlænger med tidligere dansk landsholdsspiller

16x9
I januar var han med et kombineret liga- og U21-landshold på træningslejr i Abu Dhabi. Den måtte han forlade før tid for at komme hjem til sin højgravide kæreste. Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

Kulturbæreren Jakob Ahlmann har forlænget sin kontrakt med AaB, som han tidligere har ført til triumfer.

Den tidligere landsholdsspiller Jakob Ahlmann har forlænget sin kontrakt med superligaklubben AaB.

Den stærke venstreback har fået en kontrakt, der løber frem til udgangen af 2021. Hans nu tidligere kontrakt stod til at udløbe i sommeren 2019.

Med den nye kontrakt kan han nå over ti år som spiller på AaB's førstehold.

- Det har været en nem beslutning for mig at forlænge med AaB, da det er her, jeg trives og også kan se gode fremtidsperspektiver for både klubben og holdet.

- Det er fedt at være en del af en af de største klubber i Danmark, og jeg er stolt over at være udset til at skulle være en af de bærende spillere i de kommende sæsoner, og det ansvar er jeg klar til at påtage mig, siger Ahlmann ifølge AaB's hjemmeside.

Den 27-årige back har spillet 157 førsteholdskampe for AaB, og han var en vigtig figur på det hold, som i 2014 vandt både mesterskabet og pokaltitlen.

Det var i samme periode, at han fik sine to hidtil eneste A-landskampe for Danmark. Han debuterede med et gult kort i en 2-2-kamp i Ungarn og var efterfølgende med til at vinde 1-0 over Sverige.

I januar var han med et kombineret liga- og U21-landshold på træningslejr i Abu Dhabi. Den måtte han forlade før tid for at komme hjem til sin højgravide kæreste.