VM-fodbold i en unik ramme og på Danmarks største storskærm

16x9
Oplev VM på et rigtigt stadion uden at tage til Rusland til sommer. Foto: TV 2

Et nyt og unikt samarbejde giver dig mulighed for at mærke suset fra Danmarks VM-kampe uden at rejse hele vejen til Rusland.

Når Danmarks VM-slutrunde skydes i gang lørdag den 16. juni med nøglekampen mod Peru, kan du opleve kampen stående på plænen på Danmarks nationalstadion, Telia Parken, på en gigantisk storskærm.

Og så er der oven i købet gratis adgang for 26.000 tilskuere. Det kan lade sig gøre som følge af et samarbejde mellem TV 2 og Telia Parken.

Der er ligeledes VM-fest i Tivoli. Det er til kampen mod Australien den 21. juni klokken 14.00.

Fakta om arrangementet:

Selve kampen kan ses på en storskærm på hele 264 kvadratmeter – 22 x 12 meter. Der bliver tale om en af de største – hvis ikke dén største – storskærmsvisning i Danmark og sandsynligvis i hele Europa. Og så er der garanti for tørvejr, da taget på nationalstadionet som bekendt kan trækkes på. Selve kampen bliver i øvrigt vist i UHD (Ultra HD) på storskærmen.

- Det er aldrig set før ved et storskærmsarrangement i dén størrelse, så det er enestående. Det er samtidig helt unikt, at publikum får lov til at se VM-kampen stående på plænen på landsholdets hjemmebane. Når de 20.000 pladser på selve fodboldbanen er optaget, og når de 6.000 siddepladser på et par af tribunerne er besat, lukkes dørene, siger produktionschef Klaus Bøgeholdt, TV 2 SPORT.

Varm op med ræs

Portene til det unikke VM-arrangement åbnes klokken 14.00, og i de første tre timer kan tilskuerne se Le Mans-optakt og de første timer af 24-timers-løbet.

Fra klokken 16.30 er der fodboldoptakt direkte fra Parken til Danmarks første VM-opgør, der har kampstart klokken 18.00. Efter kampen må fodboldfesten fortsætte et andet sted, idet Parken lukker klokken 20.30.

Uanset vejret i København 16. juni garanterer TV 2 og Telia Parken tørvejr, når Danmark spiller. Arrangørerne følger nøje med i vejrudsigterne, og tre dage inden kampen besluttes det, om taget skal køres hen over Danmarks nationalstadion i forbindelse med VM-kampen.

Under VM i fodbold sender TV 2 i samarbejde med tre store tv-distributører sine VM-kampe i den ekstra skarpe tv-kvalitet Ultra HD/4K.

Varm op med ræs

VM-fodbold på DBU Tour

Hvorfor er det kun i København?

Koster det penge at se kampen i Parken?

Er der sidde- eller ståpladser, og kan man købe sig til bedre pladser?

Kan man købe mad og drikke?

Må man medbringe sine egne drikkevarer?

Er der toiletter?

Er der handicapvenlige forhold?

Er der tag på Telia Parken?