Fodbold

Kent Nielsen er uenig - men accepterer fyring

Kent Nielsen er både skuffet og ked af, at han ikke længere skal stå i spidsen for superligaklubben OB.

Kent Nielsen modtog mandag formiddag en fyreseddel af OB, som han har stået i spidsen for i tre år.

Og den blev modtaget med blandede følelser.

- Jeg er både skuffet og ked af det. Men samtidig er jeg afklaret, siger Kent Nielsen til TV 2 SPORT og uddyber.

- Jeg har været glad for at være i OB og rigtig glad for at have den spillertrup, som jeg havde. Derfor er jeg først og fremmest ked af det. Jeg synes, at vi nåede et stykke af vejen, men jeg ved også, at vi ikke har leveret resultaterne, siger 56-årige Kent Nielsen.

Det er netop de sportslige resultater, der ligger bag fyringen af Kent Nielsen, som har misset målsætningen om en top 6-placering de seneste to sæsoner.

- Ledelsen er sat i verden for at træffe de beslutninger, de synes, der er det bedste for klubben. Nogle gange er konsekvensen, at man vælger at fyre træneren, og det er jeg afklaret med. Men man behøver jo ikke at være enig, lyder det fra den tidligere Horsens, Brøndby og AaB-træner, som selv har været med til at sætte ambitionsniveauet i OB.

- Det er både træner, og spillere og klub, der har udstukket målet om top 6. Det har vi gjort, fordi vi har troet, at det var opnåeligt og realistisk. Jeg står fuldstændig inde for, at vi stræbte efter top 6. Den del er ikke til diskussion.

Kent Nielsen, der også oplevede at blive fyret i Brøndby i 2010, er ikke færdig som fodboldtræner.

- Lige nu og her skal jeg slikke mine sår. Sådan noget rammer altid. Det er anden gang, jeg bliver fyret. Det handler om at få tingene på afstand. Men når det er sket, er jeg klar til det næste projekt inden for fodbolden. Jeg er glad for at være træner, slutter Kent Nielsen.

Kent blev dansk mester og pokalvinder med AaB i 2013/2014-sæsonen.